HornY 57 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, kako je kraj avgusta, a ja jos uvek nisam otisao nigde na odmor, resio sam da pod hitno o'ladim glavu... U toku su pregovori sa devojkom da li cemo ici za Grcku u septembru, ili za vikend u CG... Ako prica sa Grckom prodje, ja bih u sv.sl.otisao do CG na vikend motorom...ako ima zainteresovanih za slican krug, neka mi se jave na PP ili ovde... Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan na koji vikend tacno mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam vec dva puta motorm dole, ali gde su dva tu je i tri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...mislim na naredni vikend... 21.08. krecemo i u nedelju se vracamo...barem ja... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u principu zainteresovan mada bih morao da proverim na poslu. Ajde molim te napisi malo detaljnije sta si planirao, kad u petak da se krene, gde bi tamo spavalai, kada bi otprilike u nedelju krenuli natrag? Mislio si da ides kanjonom Morace ili prekko Bosne? Koliko nas bi islo i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u principu zainteresovan mada bih morao da proverim na poslu. Ajde molim te napisi malo detaljnije sta si planirao, kad u petak da se krene, gde bi tamo spavalai, kada bi otprilike u nedelju krenuli natrag? Mislio si da ides kanjonom Morace ili prekko Bosne? Koliko nas bi islo i tako Krenuli bi u 5ak rano ujutro, naravno kada se dogovorimo... Moja ideja je da se ili ide ili vraca preko bosne...znaci da ne idemo istim putem... Za spavanje bi se snasli, ja imam semu za HN ali nisam siguran koliko ce biti kreveta...ali za to se lagano snalazimo...u nedelju isto krecemo ujutro natrag... Za sada nas ima 2 sigurna i sa tobom 3 zainteresovana, ukupno 5... Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...