gavrolini 2754 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam motor sa nekim akumulatorom koji nikako ne moze da se uglavi na mesto gde stoji,u principu je mnogo visok. E sad bilo bi lepo ako neko moze da mi kaze koje snage i dimenzije idu originalno ili jos bolje adresu gde mogu besplatno da skinem manual, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21627 Napisano Avgust 20, 2009 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Varta akumulator 12v-9Ah star 4 meseca(imam racun i kutiju) ako ti odgovara mozemo se zameniti posto je za moj motocikl slab... Koliko je Ah tvoj? Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21627 Napisano Avgust 20, 2009 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace za tvoj motocikl ide 12v-9Ah... http://www.apexbattery.com/kawasaki-zx600-k-m-ninja-zx-6rr-battery-2003-2005-motorcycle-batteries-kawasaki-motorcycle-batteries.html Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Varta akumulator 12v-9Ah star 4 meseca(imam racun i kutiju) ako ti odgovara mozemo se zameniti posto je za moj motocikl slab... Koliko je Ah tvoj? Pozdrav Nenad. aj javicu ti....ja sam do skoro imao cbr 1000f i po dimenzijama je ovaj sto imam otprilike taj ali je to za ninju mnogo visoko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21627 Napisano Avgust 20, 2009 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,na ovoj varti plus klema je desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 12v-12ah je ovaj kod mene....marka BOSH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21627 Napisano Avgust 20, 2009 Integrisan, 9433 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo saljem ti broj na PP pa ukoliko ti odgovara ti se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imas na netu uputstvo,ako nista javi mi se pa se provozaj,ponesi flash pa da ti prebacim 0638326445 markoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imas na netu uputstvo,ako nista javi mi se pa se provozaj,ponesi flash pa da ti prebacim 0638326445 markoni skidao sam upustvo na vise mesta i svako je imalo neku gresku i AR ne moze da ga otvori...ako imas msn mogao si mi poslati tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan 150mb da ti saljem netom...nemam kad jbg,da si dalje pa da ti saljem i postom ako treba ali u istom gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 150mb da ti saljem netom...nemam kad jbg,da si dalje pa da ti saljem i postom ako treba ali u istom gradu... imas pravo....aj kad budes mogao javi mi da skoknem sa fleshom do tebe da mi snimis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan do 19h sam u radionici tako da kad god hoces ti nazovi,dodji i prebacim ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...