techa013 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji je nemoguce kasko osigurati motor, ja probao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5366 Napisano Avgust 17, 2009 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ukrali auto pre 7-8 godina i zvali su da traze pare a ja sam im rekao da .... ..... i da me vise ne zovu. I tako sto puta a na kraju sam u psovke ukorporirao i "dabogda deci za sahranu" i tek onda su me ostavili na miru. Ne bi im platio da crknem. Znam da je Agusta i da je Brutale i da si morao da platis a ja nekako nisam mogao da predjem preko tog ljubaznog, govnjarskog glasa koji me je obavestio da mi je auto u "sigurnim rukama". Radilo se o autu koji je vredeo 6-7 hiljada maraka a oni sutrazili 2000 pa su posle presli 1500, a ja sam i dalje "oca i majku". Kad sam posle nekog vremena kupio novi auto osecao sam se kao da sam ih pobedio. Znam da nisam, ali tako sam se osecao. Nemoj molim te pogresno da me razumes ne kazem ja da nije trebalo da platis samo sam hteo da predocim drugima da ako im se to desi imaju izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji je nemoguce kasko osigurati motor, ja probao... Moguce je, ja sam se raspitivao za moj motor, placa se na ugovorenu cenu, samo sto taj kasko kod nas ne pokriva kradju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ga video mozda ti to moze nekako pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ga video mozda ti to moze nekako pomoci? moze...suparnicki gang ili neko iz jace ekipe...murija jok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 21, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Sale. Kakav uzas! :o Kazes tip dosao na randevu i jos njegov ortak na randevu sa tvojim ortakom? Mogao si odigrati kao Gibson u Ransom-u. Das 3500 onome ko ih odvoji od zivota i vrati ti motor. Kosta isto, ali je nekako "more value for your money" sto bi rekli ovi sa BBC-a. S druge strane, govna smrde jos vise kad stanes u njih..... @PrestigeHD1200 Ti si ostavio 7000 pod stolnjakom i otisao na autoput???? Mislim da si imao puno srece. To nisu profesionalci, to su budale. Profesionalci bi ti uzeli i pare i auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Strasno...jbga,kad zivimo u srbiji..pozdrav druze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...