vickons 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji je bolji od ova 2 modela? Pa bi vas molio ako neko nesto zna da mi kaze Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan To neznam , al znam da je odrzavanje za Sprinta jedno 3puta jeftinije , da ima 16puta vishe servisa i da su delovi jako jeftini ... nek se neko nadoveze .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja primetio, sve je to isto... ako ces uzimati qingqui uzmi 200cc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,ne daju mi 200ccm...nemam godina za to,tako da samo 125ccm dolazi u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja bih pre uzeo Qingqi-a,ima i nazad disc koncnicu i bolje se pokazao od Pulsera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da uzmes, neka bude verzija sa disk kocnicom nazad. Ne znam ima li neke bitne razlike jer je u osnovi isti model, mada je Qingqi original, da se tako izrazim, a delove ces svakako kupovati tamo gde je jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Qingqi je bolji po vama? Bas sam retko vidjao Pulera-a u gradu,pa mi je to odma bilo cudno...Jbg imam neke pogodnosti kad bi uzimao u Sprintu,izadje me jeftinije,pa sam sada u velikoj dilemi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Speed125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Speed125 Iz kojih razloga? Nije los motor, ali licno ga nikom ne bih preporucio nista ybr-oliko zbog voznih karakteristika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najjevtiniji i najjednostavniji za odrzavanje u klasi.Mozda sam ja subjektivan posto sam ga imao.Treba malo procitati sta ostali kazu na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Razlika izmedju Pulsera i Qingqi-a je samo u kubikazi, ovaj drugi ima 200 cc. U kvalitetu nema razlike jer ih proizvodi ista fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Najjevtiniji i najjednostavniji za odrzavanje u klasi.Mozda sam ja subjektivan posto sam ga imao.Treba malo procitati sta ostali kazu na forumu. Ma super je on sto se tice pouzdanosti i cene, ali za par sati vozanja jednog ybr-olikog, imao sam vise proklizavanja sto prednjeg sto zadnjeg tocka , sve preko 60-70kmh leluja na neravninama i vetru, a ni u krivinama nije bas siguran. U svakom slucaju morao sam da vozim sporije i manje da obaram, jednostavno gume su previse tanke i to je verovatno glavni uzrok problema i zbog toga ga ne smatram sigurnim motorom. @Grdoje E ti si nam trebao da potvrdis da su iste komponente, jedino sto je Qingqi sad dostupan i u 125ccm verzijii. U tom slucaju odlucio bih se za Sprint - ima lepsu nalepnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i Sprint valja Hvala vam na pomoci...nadam se da ce sledece nedelje da stigne novo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite Upravo tako, motoru su potpuno isti, samo je uvoznik drugi :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па сад, кад чујеш оне из Ђингћија, оне са Славујевог Венца из БГ-а, који су били на Сајму, они одричу сваку везу, тачније - ови њихови су квалитетни, а Пулсери само личе на Ђингђије, дрек су и нису из исте фабрике (што можда и може да буде истина јер супермотарде склапа и кинеска фабрика Пионир уз дозволу Ђингћија). Углавном, људи из "Ђингђија" тек тако, без и једног конкретног доказа, сасвим отворено пљују по Пулсеру и Спринту уопште. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zorge, na nabavci skutera i motora iz Kine radim vec 2 godine, pocetkom proleca sam i bio tamo. Veruj mi, Pulser i Qinqi su iz iste fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaaaaaj kazes nabavljash motore i skutere iz kine pa ako bude mesto u nekom kontejneru ti ono javi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Avgust 19, 2009 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je isto - u gomili papira koje sam dobio za prvu registraciju (jun prosle godine) figurira kao prevedeno ime (a i lakse se izgovara) Pionir od izvornog Quynqi - za proizvodjaca i Pulser kao tip proizvoda (meni u dozvoli pise PIONEER PULSER), kontam da je to ono po sistemu Opel -Voksal -Chevrolet, a neki modeli pasu "sraf na sraf"... Koji god, ako tako mozemo da kazemo, pripremi se za gomilu "decijih bolesti", a sitne razlike tipa lepse (manje ruzne?) nalepnice i sl, nema veze... Disk ili ne nazad: ja nisam imao nazad disk, ali sam uz malo truda uspeo da ugradim , radi, a i mnooogo lepse izgleda. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zorge, na nabavci skutera i motora iz Kine radim vec 2 godine, pocetkom proleca sam i bio tamo. Veruj mi, Pulser i Qinqi su iz iste fabrike. Ма да је ствар о истим моторима сам одавно укапирао, али ми је џукачки начин на који ови из "Ђингћија" из Београда праве маркетинг пљујући без и једног доказа по "Спринту". Не иде то... Ја би их тужио, свега ми... Па добро, кад си био пролетос тамо, што нас не изненадиш неком фоторепортажом оданде? А где радиш знам, па када си се појавио после паузе овде, дај нам реци, ако није тајна, каква је прича са вама и "Аполом". Чух од неког баје у оделу са штанда на саму у БГ, да је овај "Аполо" кога продајете дошао преко "Џенерика". Има ли шансе да набавите још нешто од "Аполове" гаме за наше тржиште? Мислим и на друге моделе и на ендуро верзије (у продаји немате ни један ендуро, ако не рачунамо оног малешног 50-кубикаша)? На крају бих и ја замолио да на неки начин помогнеш овом Марку и наручиш му само машину од оних са хоризонталним цилиндром - 125 или 150 кубова би били по мери. Ако то може, за остало те и нећу запиткивати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Apolo uzimamo od Dzenerika, to je tacno i on dolazi iz Austije. A ja ne mogu porucivati masine jer to mora proci odobrenje od nadleznog (citaj mog predpostavljenog) da moze uci u kontejner. A sto se tice endura, sad je stigao iz fabrike Regal Raptor SPT, pogledaj na sajtu sprinta, licno sam pravio fotke ;-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Apolo uzimamo od Dzenerika, to je tacno i on dolazi iz Austije. A ja ne mogu porucivati masine jer to mora proci odobrenje od nadleznog (citaj mog predpostavljenog) da moze uci u kontejner. A sto se tice endura, sad je stigao iz fabrike Regal Raptor SPT, pogledaj na sajtu sprinta, licno sam pravio fotke ;-). Super su fotke, u principu sve sa sajta. Izguglas model na netu, i em izgleda losije, em ne vidis ono sto te zanima. Zogre je vise mislio na suma/blato - enduro, a ne beton/utabana zemlja - enduro. Nesto poput aktuelnog Apolla, ali u "krampon" verziji bi bilo lepo videti. @Zorge Zbog cega da ih tuzis zbog klevete? Mislim, ako neko zaposleni nesto kenje i lupeta, to ne znaci nista ozbiljno. U svakom slucaju mnogi trgovci, nevezano za proizvod imaju bas u njihovoj prodavnici ono najbolje, ili original, a kod drugih su kopije, ma znas vec kako to ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Фала ти Грдоје. Али што каже Блекбајт, више ме интересује штогод што има крампоне и подигнут блатобран, или још конкретније; ето тај "Аполо": ви увезосте супермотарда АGB 36 М, а сасвим регуларно постоји и ендуро верзија истог АGB 36 Т. Мало ми је нејасно што се не наручи макар контејнер тих модела. Наравно, ако ћемо да закерамо, питао бих пре за онај "Аполо" а-ла "Априлиа" RXV - АGB 31, јер он има све европске сертификате чак и пре 36-це. А propos оног пљувања конкуренције: па мајку му, каква им је то пословна етика да свој производ издвајају од истог таквог кога нуди конкурент (мислим на GY и "Пулсера") тако што не хвале своје, већ куде туђе? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drekavac 3 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ritopek Motocikl: ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga pre dve godine i prešao blizu 9.000 km.Od kvarova, samo neka mala sijalica u šah tabli pregorela i to je sve.Ide do 90 i kusur ali to je već preterivanje. 70 do 80 mu je putna brzina bez nekih jačih vibracija. Nakon redovnih servisa dvaput sam promenio ulje i to bi bilo to.Troši konstantno 2.4 na 100 km.Dobro vuče i sa dvoje(ja 105 a žena 60 kg). Jedina moja zamerka je da me posle 50 km vožnje boli bulja i zbog tog ga prodajem(možda neko ko ima manju bulju nema tih problema) Meni lično je lepši Pulse iliti Pionir Dirt Bike kako piše u papirima http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40153.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...