Jump to content

Moto Zajednica

Danasnji "Press"- 12 poginulih za 10 dana...

Recommended Posts

• Drug član, 2087 postova

Vreme brzih automobila je za nas proslost, nije vise fora sad samo motor. To je moje misljenje. Za motor moras biti spreman i fizicki i psihicki, sad ko to tako negleda nebih se raspravljao. Incae poceo sam temu na jednom drugom forumu da ga ne reklamiram. Forum je napravljen za nas fanatike MotoGP igrice i u Australiji je haos. Ako nekog zanima mogu ubaciti sta je napisano. Isti slucaj kao i kod nas odjednom je postalo jako popularno i jako dostupno. Mnogo njih koji voze motore prvi motor na koji su seli je 600 ccm ili cak 1000 ccm.  Jako puno mladih ljudi gine zbog toga. I jeste kriva je srbija i krivi smo svi mi koji u njoj zivimo jel smo to dopustili. Zakon je pisan pre 100 godina , a vremena su se modernizovala, putevi su jos stariji od zakona, a mladi sve ludji i brzi. Mediji su tu da podgreju vatru. Na HRT-u je pre godinu dana bila emisija o motorima i moto opremi, moja mama je gledala. I gle cuda, dosao sam kuci i ona je uzela kacigu da trazi pecat  da je prosla kontrolu, napala me je sto nemam............. 1000 stvari koji jesu potrebni ali posto nemam jos motor nemam finansijskih mogucnosti da ih uzmem. I svaki put se brine kad sednem na motor sa nekim.... i ja se brinem za tog nekog kad sidjem sa motora. Jel srbija je puna ludaka i dovoljan je samo 1 sekund da ti budala sjebe zivot ili te usmrti nebitno sta je u pitanju moze i klincima lopta da isleti na put dok si u punoj brzini .... mom ujaku je ker uleteo u prednji tocak. A mi svi koji volimo 2 tocka spadamo ljudima u isti kos, motor je motor, nebitno jel celavi papucar ili pametan vozac na njemu. U Engleskoj i Nemackoj su imali kampanje slicne onom video klipu sto je nas drugar postavio kao temu. Bila je i emisija koja pocinje Vidis levo auto, vidis desno nista  i pogledas opet levo motor, sacekaj. I posle godinu dana kampanje manje je nesreca ali ih opet ima i bice ih.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

slusajte ovaj komentar: "Ja sam u volvu i ništa mi ne možete . Ne dirajt ljude neka voze i 300 ako hoće.Još nisam čuo da je u sudaru motora i kamiona pginuo kamiondžija i sl.Zato samo napred ja sam spreman a i bandere su spremne. "

kako bi ja njega malo "poducavao"...ju ju, pa nismo svi stoke kao sto on misli...

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: buell

slusajte ovaj komentar: "Ja sam u volvu i ništa mi ne možete . Ne dirajt ljude neka voze i 300 ako hoće.Još nisam čuo da je u sudaru motora i kamiona pginuo kamiondžija i sl.Zato samo napred ja sam spreman a i bandere su spremne. "

kako bi ja njega malo "poducavao"...ju ju, pa nismo svi stoke kao sto on misli...

nemoramo biti stoka  ,pa zar je misliti nekome lose dobra stvar,taj decko nezna sta radi Boze oprosti mu.ima mnogo zluradih komentara,pa to su ljudi koji su nezadovoljni  svojim zivotoma pa zele lose drugima.Pustite gov... neka smrde sto ih vise diras ona jace smrde nedirajte ih smrdece samo za sebe.

nemoramo biti stoka  ,pa zar je misliti nekome lose dobra stvar,taj decko nezna sta radi Boze oprosti mu.ima mnogo zluradih komentara,pa to su ljudi koji su nezadovoljni  svojim zivotoma pa zele lose drugima.Pustite gov... neka smrde sto ih vise diras ona jace smrde nedirajte ih smrdece samo za sebe.

neka smrde, ostavim ja takve na miru, ali je ovaj izjavio javnu pretnju motociklistima i to je taj razlog zbog kojeg bih ga ja malo poducio, jednostavno neke ljude ne vredi ni po dzepu nego se mora na stari nacin.

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Stvarno ne bih nikoga ovde da uvredim, ali imam posebno lose misljenje o ljudima koji (redovno) citaju Press,Kurir, ili bilo kakve slicne novine. Od takvih ljudi se mogu i ocekivati onakvi komentari, i ne verujem da bilo kakav dobronamerni ili edukacioni post bilo koga odavde moze njihovo bolesno misljenje da izmeni. To su ljudi na koje ne treba trositi vreme i energiju, mali ljudi...

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

E vidis sad ja sam pre podne u kamionu kiperu od 15 tona nosivosti, i kad me vide ni ne pokusavaju da me iseku, ti hrabri iz volvoa, ali kad sam po podne na motoru, izlazi iz sporedne ulice gleda me u oci i ne pokusava da koci, u fazonu "jaci sam ".To je logika naseg vozackog mentaliteta , i ruku na srce mnogo dozvola je kupljeno od ratova u Bosni,Hrvatskoj......i ljudi ne znaju pravila saobracaja , voze na snagu, a kao cinjenicu cu reci da kod mene u firmi ima 200 i kusur vozaca, a posto imamo jednom godisnje proveru znanja iz bezbednosti saobracaja, tek oko njih 50 prodje testove a radi se o profesionalcima koji su za volanom maltene ceo zivot i koji su stalno na ulicama Beograda i leti i zimi.....pa pogledaj slaviju 90% vozaca ne zna ko ima prvenstvo prolaza....pa vecina njih bi u Nemackoj,Francuskoj....vec drugi dan bili kod neuropsihijatra, jer je kod njih to obavezna mera za prekrsaj nesavesne voznje, pa ja ne bogosloviji pustim curu od nekih 18-19 godina da predje ulicu na "zebri" i kad je krenula da prelazi , lik mrtav hladan me obidje i po gasu , ja svirnem curi i ona samo udari lakat u njegov retrovizor i verovatno od straha pade na ulicu a lik krene da bezi , a ja da ga jurim,  i kad je video da mu se kamion penje na haubu on stade i zakljuca se.....pitam mentola od svojih 55 godina sto nije stao da vidi dali je cura ok i treba li pomoc, on kaze NE ZNAM....ej bre kaze ne znam,,,,a da neko udari tako tvoju sestru, cerku,unuku kako bi ti postupio, upitah ga ja .....u medjuvremenu je dosla policija a meni nije dao djavo mira i odem posle par sati u urgentni centarda vidim curu, a kreten koji je udario nije se ni pojavio i ako mu je policajac predlozio da je obidje........takvi su ti ti iz Volvoa i ostalih sportskih verzija tenka, samo moje dupe da bude ok....izvinjavam se ako sam smorio!!!!!

E vidis sad ja sam pre podne u kamionu kiperu od 15 tona nosivosti, i kad me vide ni ne pokusavaju da me iseku, ti hrabri iz volvoa, ali kad sam po podne na motoru, izlazi iz sporedne ulice gleda me u oci i ne pokusava da koci, u fazonu "jaci sam ".To je logika naseg vozackog mentaliteta , i ruku na srce mnogo dozvola je kupljeno od ratova u Bosni,Hrvatskoj......i ljudi ne znaju pravila saobracaja , voze na snagu, a kao cinjenicu cu reci da kod mene u firmi ima 200 i kusur vozaca, a posto imamo jednom godisnje proveru znanja iz bezbednosti saobracaja, tek oko njih 50 prodje testove a radi se o profesionalcima koji su za volanom maltene ceo zivot i koji su stalno na ulicama Beograda i leti i zimi.....pa pogledaj slaviju 90% vozaca ne zna ko ima prvenstvo prolaza....pa vecina njih bi u Nemackoj,Francuskoj....vec drugi dan bili kod neuropsihijatra, jer je kod njih to obavezna mera za prekrsaj nesavesne voznje, pa ja ne bogosloviji pustim curu od nekih 18-19 godina da predje ulicu na "zebri" i kad je krenula da prelazi , lik mrtav hladan me obidje i po gasu , ja svirnem curi i ona samo udari lakat u njegov retrovizor i verovatno od straha pade na ulicu a lik krene da bezi , a ja da ga jurim,  i kad je video da mu se kamion penje na haubu on stade i zakljuca se.....pitam mentola od svojih 55 godina sto nije stao da vidi dali je cura ok i treba li pomoc, on kaze NE ZNAM....ej bre kaze ne znam,,,,a da neko udari tako tvoju sestru, cerku,unuku kako bi ti postupio, upitah ga ja .....u medjuvremenu je dosla policija a meni nije dao djavo mira i odem posle par sati u urgentni centarda vidim curu, a kreten koji je udario nije se ni pojavio i ako mu je policajac predlozio da je obidje........takvi su ti ti iz Volvoa i ostalih sportskih verzija tenka, samo moje dupe da bude ok....izvinjavam se ako sam smorio!!!!!

eto, u svakoj profesiji ima drugacijih ljudi i ne treba se nista generalizovati...evo primer, vozim se ja nedavno i dolazim do pesackog, neka zena prelazila ulicu i cim me je videla odmah se ukopala u mestu. ja lepo uredno zaustavio motor i uljudno sa sve osmehom joj pokazao da moze da prodje, a ona me ona pogledala kao da sam pao sa marsa i jos mi onako odmahnula u smislu "koji ti djavo oces manijace"... jednostavno ljudi previse generalizuju stvari, oni vide ludaka na R-u koji ide 150+ na  zadnjem tocku kroz centar grada i onda misle da smo svi isti i sve nas tretiraju kao da smo olos.

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

eto, u svakoj profesiji ima drugacijih ljudi i ne treba se nista generalizovati...evo primer, vozim se ja nedavno i dolazim do pesackog, neka zena prelazila ulicu i cim me je videla odmah se ukopala u mestu. ja lepo uredno zaustavio motor i uljudno sa sve osmehom joj pokazao da moze da prodje, a ona me ona pogledala kao da sam pao sa marsa i jos mi onako odmahnula u smislu "koji ti djavo oces manijace"... jednostavno ljudi previse generalizuju stvari, oni vide ludaka na R-u koji ide 150+ na  zadnjem tocku kroz centar grada i onda misle da smo svi isti i sve nas tretiraju kao da smo olos.

Tacno tako, za takve strastvene izazivace sudbine bi trebao da postoji nesto nalik pisti ili staze za trke gde bi mogli da se vozaju do mile volje , a da na ulici postuju koliko toliko propise, naravno to vazi i za nabedjene trkace u kolima, ugrade neki cip tjuning a zatim divljaju po gradu...U svakom slucaju malo vise svesti i manje samozivosti bi popravili situaciju......ipak postoji kocnica, pa ne moramo po svaku cenu da isterujemo pravdu na drumu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja