Jump to content

Moto Zajednica

Ulepsavanje GS500E

Recommended Posts

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4
Bilo bi pozeljno da uradis peskiranje i plastifikaciju nekih metalnih delova (npr. nozice' date=' poluge menjaca, nozne kocnice i dr.) koji pokazuju znake starosti ili rdje. Mozda i poliranje rama? To su sitnice i jako malo kosta, a ima lep efekat, jer se detalji primecuju.[/quote']

pogotovu poliranje rama sitnica od jedno par meseci rada :D

izuzev ako neces skupo to da platis da ti neko drugi uradi, sam mozes ali ce potrajati...

kad kazem poliranje mislima na pravo poliranje a ne na mleka za poliranje vec ceo postupak smirgla jedna pa druga pa treca pa pasta jedna gruba pa druga fimna pa jos finija pa tek onda za odrzavanje takvog stanja mleko :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

malo da ozivimo temu. delovi su na farbanju, ako bude lepo vreme u nedelju, bice sklapanja... i ako neko ima gumu 140/70/17 u ok stanju, dajem za nju 150/70/17 Michelin M89

A ko ti radi farbanje? Treba mi farbar za felne i rep za VTR-a...

pa ovaj je neki prijatelj, koji mi radi za gajbu piva, aj videces kako ce da ispadne,pa ako ti je ok, videcemo. a Najzlijev kum ima extra farbara u Vranicu, videcu za cenu, pa ti javljam...

nista ne lepimo :wink:

u planu su eventualno neki retrovizori koji se kace na tegove rucica, pa idu ka unutrasnjoj strani. ne znam koliko bi to smetalo normalnoj voznji. da li bi posle kratkog vremena pocelo da nervira?

e, da. jel moze neki predlog za tapaciranje sedista. boja, materijal... sta mislite o eko-kozi?

• Zainteresovan, 577 postova
nista ne lepimo :wink:

u planu su eventualno neki retrovizori koji se kace na tegove rucica' date=' pa idu ka unutrasnjoj strani. ne znam koliko bi to smetalo normalnoj voznji. da li bi posle kratkog vremena pocelo da nervira?

e, da. jel moze neki predlog za tapaciranje sedista. boja, materijal... sta mislite o eko-kozi?[/quote']

imao sam takve retrovizore. moraces biti extra pazljiv da ih ne zakacis, a zakacices ih kad se najmanje nadas, i to ne u voznji, obicno kad pomeras masinu tamo-vamo. sad, takodje, ako mnogo udju unutra, problem je vidno polje, jer ce ti 75% popuniti ruka tj podlaktica, s obzirom na polozaj sedenja. opet, zavisi koji model konkretno, moji su bili plitki i niski.

dajem predlog za tapaciranje: znam da ce mozda zvucati cudno ali, jesi li razmisljao recimo o... crnoj boji :wink:

dajem predlog za tapaciranje: znam da ce mozda zvucati cudno ali' date=' jesi li razmisljao recimo o... [b']crnoj[/b] boji :wink:

crna shall it be :)

da to su ti retrovizori, niski i tanki... kapiram problem, nista od toga, smislicemo nesto drugo...

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

lepo je ispalo,

nadam se da ces dobiti i far i rucice imali su toga na stanju prosli put, ja u toku iduce nedelje treba da dobijem informaciju kada ce moji vozaci autobusa da idu iz Beca jer volim da idem samo sa jednom ekipom lakse mi je. Tacan datum odlaska u bec je nedelja izmedju 19.02 i 23.02 pa cu ti javiti tacan datum kada se vracam.

Pozdrav

Dejan

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
extra' date=' danas smo ga sklppili, posle cu da postavim slike...[/quote']

Pozuri, nestrpljivi smo :wink: :bouncefire:

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Ispao je odlièno, kada legne onaj far, i kada mu bikus ofarba izduvnu granu u mat crno, ima da bude kao bombona. Što se auspuha tièe, stavljali smo mu lonac od VFR-a, originalni i on ga baš umiri, odnosno utiša, a onda smo stavljali i lonac od VFR-a, ali malo osloboðen, razbušen i razlika je u tome što je malo glasniji. Sa onim alu loncem, èuje se kao formula. To znaju oni koji su išlu u Carsku baru na izlet. Ja sam za to da pse promene i migavci jer mu ovi žuti sada samo smetaju. Tu treba da se stave neki bezbojni i malo manje upadljivi dok ne svetle. Daj Bikuse, meæi te slike, gosti neka èitaju strip.

najzli

evo su slike. sve u svemu da nismo kupili sgrasso (najzlijev izum) :) , jos bi ga odmascivali...

IL7Xs_dscn0497xc8.jpg

MYUz1_dscn0501jz6.jpg

opran motor

dGfDz_dscn0505lk7.jpg

UHFEn_dscn0507nv0.jpg

sdIoy_dscn0508zd9.jpg

WIvuN_dscn0511vu6.jpg

TRfaa_dscn0512rc2.jpg

LnSLI_dscn0516fn3.jpg

msZuF_dscn0519bq9.jpg

i2EfN_dscn0522jf1.jpg

FYT79_dscn0523em2.jpg

oyxKd_dscn0525xh1.jpg

to je to, dalje ide: far, rucke, farbanje auspuha, izmisljanje novih fuzastera, oblaganje zadnjeg lonca karbonom, i jos neke sitnice...

• Drug član, 1854 postova

kao što reèe Najzli obavezno mu stavi bele migavce.

moj savet je i neki mali tonirani vizir, ovi satovi mi se uopšte ne sviðaju pa bi možda bilo bolje da se sakriju..

I6j04_dscn0565800x600tw7.jpg

OAHQX_dscn0567800x600yw5.jpg

potrebna pomoc! kakvi su bre ovo kablovi u faru, nisu od fara sigurno, a treba da menjam far i ne znam gde posle da ih "sahranim". u ovaj novi far sigurno nece stati, da pravim drugu kutiju za njih pa negde da je usrafim, sta da radim?

• Zainteresovan, 577 postova

pa jbg, ko i svaki nejked, far je ko kod IZ-a, da bi se smestila struja, tu ti se spajaju brava, masina, prekidaci, rep, ...

onaj koji stavljas je malecak, moraces tu gomilu kablova da zavuces negde: ili ih ostavi u trouglu viljuske i vrata, ili pravi neku kutiju, cisto da ih zbudzis. a najbolje ti je kompromis ova dva: posto je masina crna, smesti sve iza fara, umotaj u TAMNO crnu gumu, kozu, plastiku, oblepi izolirkom (CRNOM :shock: ) i eto ga.

PS. ce farbas izduvnu granu?

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

To ti se u nas zove instalacija, jedno je sigurno, to bez kabla ne moze!!! Ako ti ne stane u novi far a nece, nadzi mu mesto iza fara, izmedju trokutova, samo DOBRO izoliraj (mislim na ove plasticne kleme)... Kod MZa je isto instalacija u faru, kao i kod vecine naked motora cini mi se...

• nekrunisani kralj moto cigana, 3192 postova
  • Motocikl: 4x4

pazi na instalacije u faru, ja sam na MZ nesto prckao po faru , a tamo sigurno preko 20 nekih kablova, konektora, i jedan mi se izgleda otkacio, dugi far sto ide ka rucici. kada god vozim sa dugim farom u velikim obrtajima, ono ispregorevaju osiguraci. Zamisli sa 100km/h ugasi se na ibarskoj, uzas. Dok sam provalio sta je, i da treba samo da malo to pricvrstim. Sada je sve ok, a sitnica me nagonila i da ga prodam i da ga zapalim...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja