bikus 17 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan U planu je farbanje motora u mat crnu, sa sve felnama... Farba je kupljena, proizvodjac Spies Hecker... S tim sto ce obod felne biti ofarbanu u srebrnu ili zlatnu metalik. Evo nekih slika slikanih juce dok se sve desavalo... trazi se okrugli far i neka maska, ako neko zna nekog ko zna nekog ko to ima, neka javi... bez rezervoara i plastike sve se farba osim sedista lici na fastest indian-a sledeci projekat dajte neke ideje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekoliko stvari koje bi mogle da ti koriste,Trkacki oklop ceo za GSXR600,oklop od game125 ceo,dve tri gornje maske sa i bez fara.od gagive 125 ceo oklop.Morao bi da pogledas sta ti odgovara.Ja sam u Mladenovcu.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 170 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan :jecaj: To je nekada bio motor... Nemoj samo da upotrebljavate delove sa onog žutog... :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 18, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mozda felne ofarbao pre u zlatnu (tj. boje belog vina) nego u crnu mat... Isto je lepo kad postoji neki detalj koji ce se istaci. Recimo, 'SUZUKI' natpis bih zamenio onim hromiranim S ili tako nesto... Mozda isto onaj natpis na bocnoj plastici 'GS500E slingshot' da se uradi tako da GS500E bude hromirano ili srebrnkasto, a 'slingshot' da bude crvene boje... Planiraj i mesto za bjbikers.com nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Decembar 18, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi pozeljno da uradis peskiranje i plastifikaciju nekih metalnih delova (npr. nozice, poluge menjaca, nozne kocnice i dr.) koji pokazuju znake starosti ili rdje. Mozda i poliranje rama? To su sitnice i jako malo kosta, a ima lep efekat, jer se detalji primecuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mozda felne ofarbao pre u zlatnu (tj. boje belog vina) nego u crnu mat... Isto je lepo kad postoji neki detalj koji ce se istaci. Recimo' date=' 'SUZUKI' natpis bih zamenio onim hromiranim S ili tako nesto... Mozda isto onaj natpis na bocnoj plastici 'GS500E slingshot' da se uradi tako da GS500E bude hromirano ili srebrnkasto, a 'slingshot' da bude crvene boje... Planiraj i mesto za bjbikers.com nalepnicu [/quote'] Mislio sam da bude clean, bez nalepnica... Felne ne bi isle cele u crnu mat, samo kraci, a rub u srebrnu ili zlatnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna ce mu odlicno stajati a bila bi jos bolja kad bi ispolirao ram i obruce tockova. Neznam kakva Ti je trenutno finansijska situacija, ali u LOUIS-u imas mnogo sitnica koje bi extra isle uz tu kombinaciju: belo stop svetlo, hrom nogostupi, poluga menjaca, rucice, zavrtnje, ... p.s. trebala bi mu bar neka mala nalepnica, da razbije monotoniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna ce mu odlicno stajati a bila bi jos bolja kad bi ispolirao ram i obruce tockova. Neznam kakva Ti je trenutno finansijska situacija' date=' ali u LOUIS-u imas mnogo sitnica koje bi extra isle uz tu kombinaciju: belo stop svetlo, hrom nogostupi, poluga menjaca, rucice, zavrtnje, ... p.s. trebala bi mu bar neka mala nalepnica, da razbije monotoniju.[/quote'] sto se tice LOUIS-a videcemo do proleca nesto sigurno, a vezano za nalepnice, bice mozda neka custom varijanta, mada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne bi ništa diro... Kad je motor manjih gabarita tada mu lepše stoje svetlije nijanse, a kad veliki, onda tamnije i mat boje. Recimo BMW GS ide na nepravedne efekte, em veliki em srebrn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Tamnije boje vizuelno umanjuju (zato punijim osobama bolje stoji crno). Na nakedu kakav je GS500 treba naglasiti odredjene delove, koji su mu obelezje, (potpuno otkriven ram) a to se jako lepo postize poliranjem rama i farbanjem ostalih delova u tamnije nijanse, a od mat crne nema tamnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 18, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna, to je previ potez :kul: Konacno ce nestati ta Najzlijeva gej boja :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 170 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna' date=' to je previ potez :kul: Konacno ce nestati ta Najzlijeva gej boja :mrgreen:[/quote'] Zato najzli sada jaše narandžasto... kao Dalaj Lama... A ti ni ne znaš koje boje ti je motor... Žuto, crno... Tako su nekada pakovali Trodone... Društvo ja sam bikusu predložio da posle špric gita mete nalepaljku na neko mesto, pa da je posle prelakira mat crnim. Tako bi dobio reljefni efekat... Jel to izvodljivo? Bolje da se uèimo na njemu nego da sjebemo nešto naše. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan sve je izvodljivo, samo sto to posle povlaci za sobom jos vecu dilemu, da li staviti SUZUKI ili samo S, da li se istusirati ili samo plaknuti OO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 170 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo S, SSkroz je dobro... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan sve to na kraju ovako izgledalo samo sto je ovde crni ram, a engine srebrni, a ovde je kontrai ovo nije mat... i ovo je noviji model... i skroz je nov... i ima nove gume... i to je neizvodljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan sve je izvodljivo' date=' samo sto to posle povlaci za sobom jos vecu dilemu, da li staviti SUZUKI ili samo S, da li se istusirati ili samo plaknuti OO...[/quote']Ja bi stavio klasican natpis Suzuki , S je ipak znak kojim je Suzuki nasminkao novije generacije. Po meni stari motor treba deluje u duhu svog vremena , a da bude u ekstra stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2792 Napisano Decembar 18, 2006 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Okrugli far mozers da uzmes od hyosong-a.... Onaj cetvrtasti je bas ruzan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Okrugli far mozers da uzmes od hyosong-a.... Onaj cetvrtasti je bas ruzan ! gde, kako i za koje pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 18, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan dajte neke ideje... Pobij one silne krtice! Kad raskopaju travnjak mozda predju u garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 18, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Okrugli far mozers da uzmes od hyosong-a.... Onaj cetvrtasti je bas ruzan ! gde' date=' kako i za koje pare?[/quote'] Pa skines dzabe sa njegovog motora vidis da se velikodusno ponudio :wink: Ja glasam za mat crno/zlatnu kombinaciju nesto ovog tipa od iste firme malkooo drugaciji motor Nadam se da ce to lepo ispasti onda se mozda i Najzli odluci za malo muzevniji stayling Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Okrugli far mozers da uzmes od hyosong-a.... Onaj cetvrtasti je bas ruzan ! gde' date=' kako i za koje pare?[/quote'] Pa skines dzabe sa njegovog motora vidis da se velikodusno ponudio :wink: Ja glasam za mat crno/zlatnu kombinaciju nesto ovog tipa od iste firme malkooo drugaciji motor Nadam se da ce to lepo ispasti onda se mozda i Najzli odluci za malo muzevniji stayling ovo je hebeno dobro odradjeno, xtra ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 19, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Smirgl u ruke i na poliranje deklova i rama. Ostatak u mat crnu a cilindre recimo u krvavo crvenu, zajedno sa zadnom vilom i prednjim klestima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 24, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan valja li ti ovaka maska vidis kako sam ja resio problem gledao sam beneli i odlucio to je to sto zelim.sta mislis[/url://img130.imageshack.us/img130/7942/img0022rn6.jpg[/img]] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 24, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/cG/7huux_img0027ms8.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta ovakva maska sa farom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...