Anubis 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vozim Keeway Speed 125 i imam problem sa istim. Poslije predjenih 8-9 kilometara voznje motor se gubi snagu i gasi se sam od sebe. Posto se ugasi, sacekam minut-dva i upalim ga bez problema i nastavim put. Ne "vrtim" ga visokim obrtajima, vec odrzavam brzinu od 60-70 kmh, odnosno ne preko 7000 rpm. Motorom sam presao za sada samo nekih 1000 km i nemam nikakvih drugih problema.Cuo sam da motor ima zastitu od pregrijavanja, pa me interesuje jeli to problem, mada i da ima nesto mi je nemoguce da se tako brzo pregrije, ili ima neka druga falinka. Unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem bas da se posle 8km pregreje...ako se gusi i gubi snagu,moze biti karburator ili ona skrnava kineska svecica koja je izgleda mnoge namucila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sigurno pregrejao... Kako gubi snagu? Trokira motor ili ..... ? Probaj sa drugom svecicom (mada je moja kineska ok radila), mozda ona pravi problem. Ako si presao 1000km, pa sad ti je prvi servis, oteraj ga tamo pa nek majstor vidi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anubis 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snagu gubi tako sto "shtuca", pa se ugasi. Poslije minut je opet sve OK, upali kao mina i opet predjem 8-9 km i gasi se. Sto se tice servisa, u CG ne postoji servis za Keeway, makar da ja znam. Posto rekoste da je mozda u pitanju svjecica, koju da kupim posto cu je definitivno zamjeniti...valjda bude OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sta podrazumevas pod gasi se? Gasi se kada skroz stanes, ili se gasi u voznji? Kako god, proveri CDI, najlakse je da prebacis od necijeg Speeda i vidis sta se desava posle 8-9km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anubis 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gasi se tokom voznje, odnosno, dok je u brzini stuca, jer mu prenos ne da da se ugasi, ali ako stisnem kvacilo ugasi se...Ne poznajem nikoga da ima Speed...mislim da ih je odje prodato samo 10-ak komada i vise se ne uvozi. A sta je CDI, dje se to nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi NGK svecicu pa vidi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anubis 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promjenio sam svjecicu, stavio NGK i opet ista stvar....mora da je crkao taj CDI sta god to bilo...sta covjek sad da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dovod goriva moguce da je smanjen protok pa nemoze dosta da nacuri.Moguce da je prljava slavina filter ili ulaz u karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...