Fatal1ty 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Gilera Runner SP50, 1999 godiste, u super stanju. Presla 24000km, sipano Motul ulje, rezervoar 12l, pali na mali dodir prekidaca, uz njega ide i kofer kojeg nema na ovim slikama. Pre 1000km radjena je generalna MENJANO JE: Variator, rolnice (5.5g), kais, klip, karike, cilindar (stavljen kit od 50ccm Piaggio LC), ociscen karburator, nova svecica (platio sam je 15e)... itd... Takodje je i farban pre par dana. TRAJNO REGISTROVANA... Cena: 1150e NIJE FIKSNA 065/665-43-57 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan ------AKTUELNO------ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Spustam cenu na 1000e... to bi bila i zadnja cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan neko nesto da napise? moze zamena za gileru 180... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan evo ti broj od decka s kojim sam ja menjao moju gileru 180, zove se nane i u indjiji je 0640051166. znam da je prodaje i mogao bi se dogovoriti sa njim oko neke zamene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... 900 EUR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan 900 EUR-a moze zamena za neki skuter da je stranac, ili bilo koji drugi skuter, pa cu razmotriti ponudu. SVE PONUDE SU DOBRODOSLE... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan 850 EUR-a iliti 78.000 dinara. Moguce zamene za jeftiniji uz vasu doplatu. Stranci dobrodosli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno: 850 EUR 78.000 DINARA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Snaga: 3.1 KW - 4.2 KS Rezervoar : 12 L Prednja guma: 120/70 x 12" Zadnja guma: 130/70 x 12" Napred i nazad diskovi... 220 i 170mm Evo jos slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan da nem moj free uzo bih ovo motor je bruka ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan neki dan sam ga raspalio 100 km/h... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, jel treba da ga poklanjam da bi ga neko uzeo? Sta je ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja moje magare prodajem i spustio cenu zovu al svi bi na dzabana cenu da ti spuste jos 300e e pa nemere. Nemaju ljudi para kriza.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad kazem da moze stranac skuter uz njihovu malu doplatu i opet nista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA!!!! [move]800 EUR-a , 73.000 DINARA[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...