Gvozden 591 Napisano Mart 7, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Extra rad, aj snimi tu retku zverku kako radi pa okaci snimak . Koliko su takve mashine u prodaji!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Extra rad, aj snimi tu retku zverku kako radi pa okaci snimak . Koliko su takve mashine u prodaji!? cijena ovog modela je varljiva Bio je jedan u Bijeljini,bio nekad moj,,, isto imo problem sa mjenjacom i prodao se za oko 850 Evropskih a gledam po njemackoj,,,su oko 1300e pa na vise zavisi od kilometara... ovaj moj ima 36.000 km,,, Bice snimak naravno,,,ja se nadam Uskoro!!! Ostalo je ulje da se naspe,, poveze pick up i alternator,,nove svjecice,da vidimo sta ce biti!! Al me neki posao pritisko,pa malo produzava,al strpljenje je tu kad sam proslu sezonu ceko,docekacu i ovo jos malo DACE BOG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 8, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan IZgleda fenomelnalno, sa tim izduvima sigurno se i dobro cuje. Polako onda sredjuj, ima josh do kraja ove zime. Pa onda nas casti sa par snimaka iz garaze i shume ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ulozenom trudu! Lepo mu stoje auspusi samo okaci sto pre zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan I ja jedva jekam da cujem kako ce da radi!!! Topovi su skraceni u odnosu kako ih je farbika napravila za 30mm,nije to strasno,,al su otvoreni i unutrasnja cijev u topu je 48mm!!! Kako ce to da radi na V2 motoru al ovakve iste topove smo otvarali za R1 i lijepo radi,nepuca,nije mnogo bucno,,otprilike kao neki otvoreni!!! U Svakom slucaju Svima HVALA na lijepim komentarima i zeljama!!! Kad ga upalim bice snimak,,a posle neke dobre naljepnice tipa (Red Bull,Repsol,Dakar,itd) ako neko ima neku ideju neka posalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Masina je upalila,,namotaj baca struju na svjecice, mjenjac salta sve brzine,,,, sad ce malo da se vozi,prati filter goriva,,jos pokoja trunka da upadne u filter da se to izcisti.. Auspusi rade prelijepo,,ne mnogo glasno,,al osjecaju dobro... ponekad pukne iz njih da se suzbija u nizu brzini... Snimak ce biti cim uspijem da to prebacim u komp.pa na YouTube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...