N e g r o 307 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Cizme, pise broj 47, ja nosim 45.5 - 46.5 i dobre su mi, samo nije to za mene. Bile su bas jeftine, nove se krecu oko 160-180E, ja moje dajem za 80E. A u stvari najvise mi odgovara zamena za neke klasicne cizme. E sad, kome odgovara nek se javi na 065/8274381. PS I cizme sam kupio sa foruma, stoje mi 2 godine u ormaru i skorije sam se setio da ih imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da od 115 pregleda nijednog komentara.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan ko ima toliku nogu on se bavi plivanjem. Lepe jesu ali broj... Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 13, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan cizme su odlicne i broj ko za mene .... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Os se trampimo, meni sutra stizu pantalone od tebe pa ako pasuju, oces dogovor za cizme? Doplata i ostalo? Meni ionako stoje, ne nosim ih, mogu da ti posaljem sutra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Cizme i dalje na prodaju, cena 70E. Navali narode... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan bro ko stvoren za mene samo prvo da zamenim motor to je prece,mozda se cujemo da svratim u komsiluk da probem nisi daleko od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 2, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan auuuu, pa ovo sam trazio! cak i moj broj! ali sada sam se istrosio maximalno :'( :'( :'( druze, ako se ne prodaju za jos dve nedelje, pravimo dil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo ja 08.09. odoh na more, a povratak tamo iza 20-og. Ako odu pre mora - super, zato je i spustena cena danas. Ako ne odu pre mora ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...