Jump to content

Moto Zajednica

Gpz 500 Pomoccc - Trokira Na 6K

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Nije dobijao gorivo.

Pogledaj dal ti karbovi dobijaju gorivo, tj. dal nije slavina zapusena ili crevo negde presavijeno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

i dalje radi isto. tj. kada je hladan malo stucne na 6k obrtaja ali nastavi dalje, ali kada se malo zagreje ne moze da predje 6k obrtaja nikako. znaci karbovi su verovatno problem. ili slavina mozda ???

Probaj svecicu promeniti ako vec nisi, mozda se njene karakteristike menjaju kad se ugreje!

promenio-isto radi ... jos neki predlog, ili da krenem da rasturam karbove  ???

• Drug član, 3006 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

A i ja bih proverio ventile. Meni se jednom desilo da mi se motor tako ponasao jer su ventili bili pretegnuti. Tj, radio je kad je hladan, kad se zagreje, ugasi se. Mozda je to kod tebe na jednom cilindru pretegnut ventil.

@štampar : skinucu i rezervoar i isprazniti ga, verovatno se nakupilo onih 'slina' . gledao sam vec 2-3 puta rasklapanje gpz-ovih karbova, i nasao detaljno uputstvo sa slikama na netu kako se radi, tako da ne verujem da ce biti problema  ;). a na sinhronizovanje cu ga odneti nakon ciscenja kod jednog drugara sto ima spravu...

@misa-pei  : ne verujem su ventili problem jer su stelovani pre mozda 1000 km, i radio je normalno do sada...

sto se tice pouzdanosti bivseg majstora, nije pouzdan i kod njega necu vise odneti motor ni da mi sraf pritegne. zato sam ipak odlucio da prosledim problem profesionalcima. nosim ga sutra u Temerin na pregled. stize mi i filter za vazduh sutra, pa sve da mi sve srede. javim kako je sve proslo ;)

• Drug član, 3006 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

E, to ti i kazem. Ako ti majstor nije pouzdan, mozda je malo nesto pogresno uzupcio, sto kaze Stampar ili je lose nastelovao. Najpametnije resenje, kod profesionalca, na licu mesta da se pregleda, jer ovo "daljinsko" dijagnostikovanje ume i da previdi nesto ;)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ako ne dobija dovoljno goriva, moze da bude i jedan bezvezni kvar koji se desi ponekad ( i meni jednom ). Mozda ti se zacepio odusak od rezervoara, pa se u njemu stvara vakum. Probaj da sednes na motor i da se provozas bez cepa, il sa poluotvorenim cepom , pa da vidis oce li bolje da ide i prima gas ?

evo upravo sam se vratio iz Temerina. Deni je prvo malo pustio corbu iz karba i video da ima vode. odmah smo pomislili da je to problem. ocistio on to, nastelovao i vratio. stavili novi filter za vazduh, i seo ja da probam. ali prc! i dalje isto! ponovo na sto; regler ok, cdi ok... i skontamo da je to krenulo od kada je stavljen novi magnet. posto je magnet od 2. generacije gpz-a mora se okidac pomeriti i podesiti. odmah cim sam se vratio u ZR, otisao sam kod onog lika koji mi je ugradio taj magnet i rekao mu sta se desava. kaze da je pre par dana ugradio u jos jedan gpz isti takav magnet ali da sve radi normalno kod njega. tako da izgleda oni to nisu dobro podesili, tako da ce mi ili vratiti pare ili dati novi magnet. sutra cu vratiti stari magnet i probati sa njime da vidim da li radi normalno, i onda ce sve biti jasno...obavestavacu vas jos, ako ste zainteresovani naravno  ;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

A da ga jebem kako je onda vrteo normalno kad sam bio kod tebe...  Nego pusti na PM kog koga si ugradjivao magnet u ZR.

nisam stigao juce da se javim, motor je gotov. problemi su bili: okidac na novom magnetu koji je bio predugacak, i mali opiljci bivseg magneta su se zalepili na pickup i tu zajebavali. elem, motor sada radi savrseno i ja odoh da se vozam  ;D hvala svima puno, pozdrav!

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

E vala te je namuchio ..

Znachi spreman si za Bechej ...

Pa super , vidimo se onda za weekend ...

Meni je Yamy ostala u BGDu a groznica me vec udara , da sednem na avion i odem po nju .... pa onda nazad sledeci weekend za Zr pa onda nazad u PG .. bilo bi veselo ... bogami ... neznam ...

Pozz

Z

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

Dajesh mi gas .. a...

Neverujem pre sledece Subote .. vec sam neshto silno izorganizovao ..

Mozda ti doteram Busu da osetosh 200 ks ..

LJ

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja