Vlade 1 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvezena prosle godine iz CH, prvi vlasnik u Srbiji, motor registrovan na moje ime. Gume nove Metzeler Tourance, nov lanac i lancanici D.I.D.,zamenjena lamela, zamenjeni karburatori, zadnji amortizer, plocice prednje i zadnje Lukas,zamenjen zadnji tocak, silikonske rucke Harri`s, prednja viljuska kpl.remontovana sa zamenom ulja, svi filteri. Komplet tri kofera, Topcase GIVI V46, bocni monokey 45 litara, sa orginalnim nosacima. Uz motor dajem stari zadnji tocak kpl i zadnji amortizer. Motor je u zaista odlicnom stanju, bez ikakvog ulaganja. Cena 3100 eura. Moguca prodaja bez kofera cena 2700 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stelt wasa 102 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: BMF F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mnooogo lep, koliko samo Afrika može da bude lepa... Godište? Dolazi li u obzir neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnooogo lep, koliko samo Afrika može da bude lepa... Godište? Dolazi li u obzir neka zamena? Za zamenu, mozda neki GS. A sto se tice godista, ovaj model je radjen samo dve godine 1988/89, ova je 1989 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja znam kakav je motor lepsu afriku RD03 nisam video znaci sve sto covek kaze to je to i jos nesto mislim da onaj koji je uzme nece da zazali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Video uzivo, odlican primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbog krize nova cena sa koferima 2950, bez 2700. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proteklih nekoliko dana presla Makedoniju uz duz i popreko, Albaniju, Crnu Goru i vratila se za Uzice bez i jednog problemcica uz put. Radi kao sat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda super, sretno sa prodajom... jedino sto me buni... koja je fora sa kockastim farom i jel moze to da se menja na ona 2xokrugla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moja RD03 iz '89 je sa dva okrugla fara.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Moja RD03 iz '89 je sa dva okrugla fara.... Ova je za svajcarsko trziste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja RD03 iz '89 je sa dva okrugla fara.... Ova je za svajcarsko trziste. Boban kao stari Afrikanac je odgovorio na pitanje, ali samo da znate imaju i RD04 i RD07 sa cetvrtastim farovima takodje koje su radjene za Svajcarsko trziste. Opcija zamene za okrugle farove postoji menjanjem maske i stavljanjem originalne svetlosne grupe ili prepravkom postojece maske i dodatkom dva okrugla fara koja imaju da se kupe u prodavnicama auto delova. Ja to nisam hteo da budzim jer ovaj far je sa halogenom sijalicom i zaista besprekorno osvetljava put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja bih nešto pitao mada ću verovatno ispasti glup! Razmišljam o enduru... DA li za ovaj AT koji je u ponudi, obzirom da se proizvodio samo 2 god, iima razervnih delova? Svi ostali su 750ccm Ne zamerite tek se edukujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Za delove ne znam, ja sam moju skoro pazario bez razmišljanja jer se jedino ona dve godine proizvodila 100% u Japanu i to ručno i zato je veoma itdržljiva...kao kamila! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja bih nešto pitao mada ću verovatno ispasti glup! Razmišljam o enduru... DA li za ovaj AT koji je u ponudi, obzirom da se proizvodio samo 2 god, iima razervnih delova? Svi ostali su 750ccm Ne zamerite tek se edukujem... [/qu Delova ima,jer su agregati identicni saTA650 Inace motor je odlican jer sam svo vreme puta po Makedoniji i Albaniji bio uz nju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja bih nešto pitao mada ću verovatno ispasti glup! Razmišljam o enduru... DA li za ovaj AT koji je u ponudi, obzirom da se proizvodio samo 2 god, iima razervnih delova? Svi ostali su 750ccm Ne zamerite tek se edukujem... Kao sto Pero i Zemunac rekose delova ima i nije nikakav problem da se nabave. A sto se tice XRV 650 mozes podrobnije podatke procitati ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=245&Itemid=38 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja bih nešto pitao mada ću verovatno ispasti glup! Razmišljam o enduru... DA li za ovaj AT koji je u ponudi, obzirom da se proizvodio samo 2 god, iima razervnih delova? Svi ostali su 750ccm Ne zamerite tek se edukujem... Kao sto Pero i Zemunac rekose delova ima i nije nikakav problem da se nabave. A sto se tice XRV 650 mozes podrobnije podatke procitati ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=245&Itemid=38 Svaka čast, hvala, nisam video ovaj tekst koji je sjajan... Razmišljam silno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Razmišljam silno... Razmisli pa se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan E pa ja ne bi da sam na tvom mestu...razmišljao puno. Ne kažem, motori se danas teže prodaju ali da je oglas postavljen pre samo nedelju dana a i manje, eh...bila bi moja! Iskreno, uživo je nisam još video ali kažu Afrikaneri da je očuvana do...i od.....!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan joj sto nije moja za nju dajem talpu i kawu klr 650 pozdrav za vlada od aca honde cacak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan joj sto nije moja za nju dajem talpu i kawu klr 650 pozdrav za vlada od aca honde cacak Acika ja ti lepo rekoh pre neki dan u Cacku da prodajes to i da kupis pravi motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice godista, ovaj model je radjen samo dve godine 1988/89, ova je 1989 Rađena je i 1990-te! Moja je to godište Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije tvoja je samo zaostala verovatno u salonu, pa joj je prva registracija 1990. Tako i meni piše 1992, a ustvari je 1991. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma pustite sada koja je cije godiste i sta pise, nego imali ko zainteresovan za kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Septembar 16, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kajaces se Vlade, kajaces se silno, a i Kepi na oci ne izlazi kad je prodas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam nece se kajati, hoce da se pretplati na Imperiju ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...