mrxfon 1495 Napisano Avgust 8, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sad sam se vratio iz Drazevca, i kad sam se ukljucivao na ibarsku vidim razbijen motor i prednji deo auta (mislim da je neki nisan). Stanem, raspitam se kod ljudi koji su se tu zatekli, kaze evo pre 15ak min se desilo. Klasicna prica, vozac auta oduzeo pravo prvenstva motoru. Decko je ok iz njihove price, odvezla ga je hitna. Motor je toliko razbijen da ga nisam moga na brzinu prepoznati sta je. Video sam da je 1100ccm, crne boje sa ljubicastim detaljima, lici mi na neku suzanu ili kawu, ali nisam siguran. Decko radi u BIA-i. Prilikom udarca, motor je ostao na 1,5-2m od auta i zakucao se u neku gomilu sljunaka pored puta, a po prici ocevidaca, decko je odleteo 10m dalje isto u sljunak, sto ga je izgleda i spaslo tezih povreda. Pricao sam sa vozacem automobila, kaze "Nisam ga video". Na moje pitanje pa kako, vidis koliki je pravac (ima oko 700-800m), nije mogao odjednom da se pojavi, on je rekao, "Ja sam se za trenutak okrenuo da pozdravim policajca (koji su sticajem okolnosti bas tu bili situirani) i poceo da skrecem i osetio udarac". Tu je bilo jos par kritika vozaca sa moje strane, ali da ne duzim, ako neko zna nesto vise o motociklisti neka javi, nadam se da je dobro prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 8, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo javlja vam se povredjeni motociklista i vesti iz prve ruke su da sam, HVALA BOGU i danasnjoj SVETOJ PETKI, prosao samo sa VELIKOM ugruvanoscu i da od bolova ne mogu ni da hodam. Kao sto je i mrxfon rekao vozac auta mi je presekao put ne dajuci mi pokazivac pravca niti gledajuci da li neko ima iz suprotnog smera jer se javljao policiji koja je bas na tom mestu stajala. Saobracajac kaze da sam obrnuo dva kruga leteci kroz vazduh. U pitanju je motor moja SUZANA GSXR 1100. Brzina voznje je bila 60 km/h. Sve vas pozdravljam i cuvajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo javlja vam se povredjeni motociklista i vesti iz prve ruke su da sam, HVALA BOGU i danasnjoj SVETOJ PETKI, prosao samo sa VELIKOM ugruvanoscu i da od bolova ne mogu ni da hodam. Kao sto je i mrxfon rekao vozac auta mi je presekao put ne dajuci mi pokazivac pravca niti gledajuci da li neko ima iz suprotnog smera jer se javljao policiji koja je bas na tom mestu stajala. Saobracajac kaze da sam obrnuo dva kruga leteci kroz vazduh. U pitanju je motor moja SUZANA GSXR 1100. Brzina voznje je bila 60 km/h. Sve vas pozdravljam i cuvajte se! jesu li te snimali u hitnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 8, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan jesu. tamo sam proveo oko 5 sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Avgust 8, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu i Svetoj Petki da si u jednom komadu i bez lomova. Materijalna steta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu! Hvala Bogu da nisi teže povređen i da si išao samo 60 na sat! Druže, držim ti palčeve da što pre prizdraviš! Ja sam išao prošlog vikenda ibarskom i baš mi nije bilo svejedno. Prebrzo se vozi na tako uskom putu.. a idioti samo izleću li izleću. Makazica koliko voliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu i Svetoj Petki da si u jednom komadu i bez lomova. Materijalna steta? Ne znam druze nisam motor ni video na sta lici posto nisam mogao ni da ustanem niti vrat da pomeram. Sad mi je malo bolje ali jedva hodam. Kicma me ubija! Hvala vam svima na brizi! PoZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Samo da si ti dobro, i da nije nista strasno, a motor, o njemu razmisljaj kad te sve malo prodje. Zdravlje je najvaznije. Brz oporavak ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si prosao bez tezih posledica. Sta da ti kazem, motor nisam mogao ni da prepoznam, razvaljen je podosta. Prica mi vozac automobila da si isao dosta brzo i da te nije video. Medjutim kad sam pitao ocevidce kako to da je motor stao na 1,5m od auta a da je isao tako brzo, par njih je reklo da motor uopste nije isao brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si prosao bez tezih posledica. Sta da ti kazem, motor nisam mogao ni da prepoznam, razvaljen je podosta. Prica mi vozac automobila da si isao dosta brzo i da te nije video. Medjutim kad sam pitao ocevidce kako to da je motor stao na 1,5m od auta a da je isao tako brzo, par njih je reklo da motor uopste nije isao brzo. A sta bi drugo pricao, nego da on nije kriv a da je motorista isao brzinom vorpa. Bilo bi dobro imati kontakte ocevidaca. Garabin, jako mi je drago da mozes da se javljas licno. Zelim ti brz oporavak a onda i brzu naknadu stete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si prosao bez tezih posledica. Sta da ti kazem, motor nisam mogao ni da prepoznam, razvaljen je podosta. Prica mi vozac automobila da si isao dosta brzo i da te nije video. Medjutim kad sam pitao ocevidce kako to da je motor stao na 1,5m od auta a da je isao tako brzo, par njih je reklo da motor uopste nije isao brzo. Ma nisam se ni nadao da ce me iseci. Gledam u auto i vidim da usporava i razmisljam, nije valjda lud da me isece kad me vidi, i kada sam na 5 metara od njega bio vidim kako vozac auta pozdravlja policajce i negledajuci da li nekoga ima iz suprotnog smera skrece. Ja videci to pokusavam da se provucem izmedju njega i sljunka pored puta jer za 5 metara ne mogu da ukocim i bum. Kad sam doshao sebi lezao sam na pesku a kicma me ubijala da nisam mogao ni da ustanem. Vidim pomeram ruke i noge i razmisljam dobro je. Kicma je uredu..... Krenuo sam na dugo iscekivani odmor da malo uzivam i da svratim na motoskup na Zlatiboru ali jbga. Ljudi cuvajte se. Ludaka na svakom cosku. Ja sam se bas cuvao cak po BGD-u zbog ovakvih stvari i ne vozim motor ali ne vredi. Zlo vreba iza svakog coska. PoZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si dobro...tj. da ces biti dobro. Ako ti nije problem mogao bi da nam napises sta si imao od opreme ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Imas puno srece, retka su lupanja na Ibarskoj koje se dobro zavrse. Dobro je da si isao polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Avgust 9, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ti prosao bez vecih posledica, zelim ti sto brzi i bezbolniji oporavak. Za seljaka u kolima necu da trosim reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Avgust 9, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim da vidim ovakve naslove ali mi je posle toga još draže kada pročitam da se kolega javio-la odmah po nesreći. Hvala Gospodu da si prošao tako dobro. Proceduru znaš: zapisnik, osiguranje... pa polako od šaltera do šaltera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Od opreme sam imao kacigu (koju nikada nisam skidao sa glave), koznu jaknu sa protektorima koja mi je i sacuvala kicmu, ramena i ruke, farmerke zbog kojih sam dobio par ogrebotina po nogama i istegao sam butne misice, patike (hteo sam da obujem cizme al razmisljao sam vruce je mnogo a nemam mesta u torbi da stavim patike) i rukavice. Ma za osiguranje cu lako. Uradjen je uvidjaj i sve je kako treba. Naravno on je kriv. Dolazio mi je sinoc u urgentni i grlio me i ljubio sav srecan sto sam ziv. Nije imao alkohola u krv. Jbga, krivim ga sto je idijot i ne gleda ali valjda ce sada malo vise razmisljati pa barem on vise nikoga da ne ugrozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Gile, brz oporavak ti želim i vidimo se popodne!!! Juče kad sam čitao prvi post nije mi na kraj pameti bilo da si ti u pitanju...uveče kad sam čuo zgrozio sam se, sreća pa sam odmah znao da si manje više "dobro"... I Hvala Bogu na dobroj opremi!!! Veliki pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo javlja vam se povredjeni motociklista i vesti iz prve ruke su da sam, HVALA BOGU i danasnjoj SVETOJ PETKI, prosao samo sa VELIKOM ugruvanoscu i da od bolova ne mogu ni da hodam. Kao sto je i mrxfon rekao vozac auta mi je presekao put ne dajuci mi pokazivac pravca niti gledajuci da li neko ima iz suprotnog smera jer se javljao policiji koja je bas na tom mestu stajala. Saobracajac kaze da sam obrnuo dva kruga leteci kroz vazduh. U pitanju je motor moja SUZANA GSXR 1100. Brzina voznje je bila 60 km/h. Sve vas pozdravljam i cuvajte se! Srecaro Shta da ti kazem... Od sad da slavish taj dan Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Eto šta je duh...sedimo danas i pričamo šta i kako je bilo...čoveka sve živo boli...a čim smo ostali sami on uzme da mota oglase za motore... ;D Matori skidam kapu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Brate ljubav je cudo. Do duse dal je ljubav il ludilo ne znam! PoZz Djole! Cujemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan I ja ti zelim brzi oporavak.Kad procitam na forumu ovako nesto ,je...ga pogodime kao da se znamo 100god .i mogu da kazem da je ovaj forum ekstra stvar za sve nas.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao prijatelju, brz oporavak ti zelim, sreca pa si vozio polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A dosta nas je juce islo ibarskom gore dole, ja sam se danas vracao iz Valjeva preko Uba, duze, losiji put, ali nigde kretena... Vazno je da si ziv i zdrav, taman dok prezdravis, evo i motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2098 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1129 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak garabin-e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari moji ali danas mi je ortoped video nesto cudno na 6 prsljenu. I kada sam odradio skener posto se na rendgenu ne vidi, ispostavi se da je 6 prsljen napukao i to, sva sreca na spoljasnjem delu gde mi zivot nije ugrozen. Kreten doktor iz urgentnog boli ga k...c neki smrdljivi bradonja pogledao rendgen posle pada i kaze nema nista. Ja mu kazem covece od bola ne mogu da sedim a kamoli da stojim a on kao ma nije ti nista samo si se ugruvao. I tek danas posto me ledja ubijaju preko veze odem kod ortopeda specijaliste i covek cim je video rendgen posalje me na skener i ustanovi naprsnuce sestog prsljena. Cuvajte se ljudi. Danas bi trebalo da dobijem slike motora pa cim dobijem stavljam! PoZz svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...