Fatal1ty 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna odakle mogu da narucim neku kvalitetniju svecicu? koju biste mi vi preporucili? za moju Gileru runner... HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 8, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas ih u skoro svakoj prodavnici opreme. NGK ili Denso su ti dobre. Sad zavisi sta ti treba, ja na skuter stavljam neku ngk za 600 dinara. A iridijumska ti je oko 2500 a toti za skuter ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Kod Belina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Heheheh, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...