lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 7, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda zna koji je ovo motorcikl? Slika je poreklom iz Ukrajine ili Rusije, ako to ima neke veze. Mnooogo mi se svidja moped :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6681 Napisano Avgust 8, 2009 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rek'o da je to neki matori URAL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan 99,99% Ural ;D Bila je jednom emisija na Discovery-ju o njima (ultimete biker chalenge) kazu da su prakticno neunistivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 8, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 8, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, Ural...ali koji? Gle mu cilindar, oklopljen kao apenac... A i nesto mi lici na dva cilindra, kao Ural, al' ajd' budi pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao i izgleda da je ovo nesto prepravljano mozda je i neki stariji model. mada mislim da svi modeli imaju isti motor, 2-cilindra, cetvorotaktni, boxer 745ccm http://images-0.redbubble.net/img/art/size:large/view:main/1462480-1-the-russians-are-coming-a-ural-motorcycle-combination.jpg http://www.totalmotorcycle.com/photos/2009models/2009-Ural-Soloa.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, samo mu je pokrio cilindre onim limom? Cemu to, ako je ispod klasicna vazdusara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je bmw sa bokser motorom najivse mi lici na neki nemacki motor iz drugog sveckog sa malim prepravkama mislim na korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6681 Napisano Avgust 9, 2009 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Postoji kineska kopija BMW-a R75.Mislim da se zove Changjang ili tako nesto.Nema sta nisu napravili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda zna koji je ovo motorcikl? Slika je poreklom iz Ukrajine ili Rusije, ako to ima neke veze. Mnooogo mi se svidja moped :o Sa slike mogu primjetiti da ovome "Uralu" cilindri stoje dosta visocije od Standardnog Urala. :o Meni ovo vise lici na neki ubaceni motor u Uralov ram, mozda od Zaporosca jer je i on sa dva cilindra i prinudnim hladjenjem. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6085 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ti limovi slu\e za prinudno hladjenje, bas kao kod APN, znaci, napred ima ventilator, kroz ove poklopce vazduh struji i kad motor radi u mestu, nema pregrevanja. To se zove "motor sa prinudnim hladjenjem". Jeste Ruja, video sam davno taj model negde, ali sad nemam kad da Googlam. Potrazi pod Dnjepar, Ural i Vostok. Ili, motori sa prikolicom, SSSR motori.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6085 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Branko me pretece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branko me pretece ;D ;D ;D Nikad nije kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda zna koji je ovo motorcikl? Slika je poreklom iz Ukrajine ili Rusije, ako to ima neke veze. Mnooogo mi se svidja moped :o Sa slike mogu primjetiti da ovome "Uralu" cilindri stoje dosta visocije od Standardnog Urala. :o Meni ovo vise lici na neki ubaceni motor u Uralov ram, mozda od Zaporosca jer je i on sa dva cilindra i prinudnim hladjenjem. ??? Ja sam jednom davno video masinu od zaporosca, jeste bio vazduhom hladjen, al mi se cini da bese V masina sa 4 cilindra ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...