jasminko VIR 1418 Napisano Avgust 12, 2009 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan The, izem ti izbor ! Ma Zlajo, ili ona ili nijedna ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da se mi ipak nekako dogovorimo, nahranimo crvice, pa kud koji... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Avgust 13, 2009 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, sve je moguce, Ja sam inace poznat kao vrlo podmitljiva osoba :D ! A pocela je vec i da me nervira. Stalno nesto izvoljeva, Sad mi trazi novi izduv kod onoga RACE, a dal ce deca imati sta da jedu ni i ne pita ! Ne moze to tako ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ZELIM TI DA STO PRE PRODAS MADA OVDE RETKO KO IMA PARA MOTOR TI JE PRELEP ??? ??? ??? gde ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ZELIM TI DA STO PRE PRODAS MADA OVDE RETKO KO IMA PARA MOTOR TI JE PRELEP ??? ??? ??? gde ovde ko bre nema pare daj..... 5 afrika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan ZELIM TI DA STO PRE PRODAS MADA OVDE RETKO KO IMA PARA MOTOR TI JE PRELEP ??? ??? ??? gde ovde ko bre nema pare daj..... 5 afrika Ili 5 il` nijedna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Avgust 13, 2009 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan ZELIM TI DA STO PRE PRODAS MADA OVDE RETKO KO IMA PARA MOTOR TI JE PRELEP ??? ??? ??? gde ovde Valjda misli ovde, ovde u mom oglasu....kad sam take lose srece , eto fala bogu, u njegovom je bilo pa nek mu je sa srecom ! E, a vidi je, vole je i stari i mladi : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hmmm...kazes i stari i mladi.......ne verujemo ti...hteo si nesto drugo da slikas...mozda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Avgust 13, 2009 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, al vi bas detaljno gledate ove slike :o, ja ovaj detalj nisam ni primetio, inace sigurno ne bih izneo u javnost bas" taj" detalj moje supruge pogotovo sto je u blagoslovenom stanju..... sad tek videh da cisti po dvoristu a doktor joj zabranio, e sad ce biti guzve.. ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, al vi bas detaljno gledate ove slike :o, ja ovaj detalj nisam ni primetio, inace sigurno ne bih izneo u javnost bas" taj" detalj moje supruge pogotovo sto je u blagoslovenom stanju..... sad tek videh da cisti po dvoristu a doktor joj zabranio, e sad ce biti guzve.. ! pa ...mene ako se sete za dan bezbednosti...sete,ako ne .....daces popust na afriku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, afriku sam video pre nego je Joca prodao,znaci vrh,bolju skoro nisam video jer i ja hocu da je kupim ali tek kad prodam moj zxr750. Ko je kupi zavrsio je posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan JA MOJU PRODADE A KAD CES TI? A STO SE TICE ZAMENE ZA HARLEY NEGA BIH VOLE DA SAM PRE PRODAO NEGO K..... ALI JBG NE IDE A I IMAO SEM DO PRE 15 DANA TAKVU KAWU PRODAO PA UZEO OD DEKIJA FZ6N TAKO DA JBG NEZNAM STA DA TI KAZEM PUNA GARAZA KRSA A JA JASEM I DALJE POLOVNO, U SVAKOM SLUCAJU HVALA NA PONUDI I ZELIM TI DA SE STO PRE OTARASIS OVOG CUDA I KAWE PA PARICE U DZEP I PRAVAC U YAMAHU VIDI NOVO JE NOVO JER KOLIKO VIDIM NA OVOM FORUMU JE PROSEK GODINA NA MOTORIMA KAO U STARACKOM DOMU ILI SU OVDE SAM SEKTASI BEZ KINTE. POZZZ I HVALA NA PONUDI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan JA MOJU PRODADE A KAD CES TI? A STO SE TICE ZAMENE ZA HARLEY NEGA BIH VOLE DA SAM PRE PRODAO NEGO K..... ALI JBG NE IDE A I IMAO SEM DO PRE 15 DANA TAKVU KAWU PRODAO PA UZEO OD DEKIJA FZ6N TAKO DA JBG NEZNAM STA DA TI KAZEM PUNA GARAZA KRSA A JA JASEM I DALJE POLOVNO, U SVAKOM SLUCAJU HVALA NA PONUDI I ZELIM TI DA SE STO PRE OTARASIS OVOG CUDA I KAWE PA PARICE U DZEP I PRAVAC U YAMAHU VIDI NOVO JE NOVO JER KOLIKO VIDIM NA OVOM FORUMU JE PROSEK GODINA NA MOTORIMA KAO U STARACKOM DOMU ILI SU OVDE SAM SEKTASI BEZ KINTE. POZZZ I HVALA NA PONUDI Šefe, daj neki recept za brzu kintu da se i mi malo kurčimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Avgust 16, 2009 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pare, ali evo da se jos malo kurcim sa Afrikom, naime, ja sam dao oglas da je prodajem ili menjam , pa ajde da pokusamo malo o tome...evo jos par slicica : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan JA MOJU PRODADE A KAD CES TI? A STO SE TICE ZAMENE ZA HARLEY NEGA BIH VOLE DA SAM PRE PRODAO NEGO K..... ALI JBG NE IDE A I IMAO SEM DO PRE 15 DANA TAKVU KAWU PRODAO PA UZEO OD DEKIJA FZ6N TAKO DA JBG NEZNAM STA DA TI KAZEM PUNA GARAZA KRSA A JA JASEM I DALJE POLOVNO, U SVAKOM SLUCAJU HVALA NA PONUDI I ZELIM TI DA SE STO PRE OTARASIS OVOG CUDA I KAWE PA PARICE U DZEP I PRAVAC U YAMAHU VIDI NOVO JE NOVO JER KOLIKO VIDIM NA OVOM FORUMU JE PROSEK GODINA NA MOTORIMA KAO U STARACKOM DOMU ILI SU OVDE SAM SEKTASI BEZ KINTE. POZZZ I HVALA NA PONUDI Šefe, daj neki recept za brzu kintu da se i mi malo kurčimo VIDI NAPISO BIH TI RECEPT ALI NEZELIM DA GOS. JASMINKU KVARIM OGLAS A MOJE MISLJENJE ZNATE O OVOM NAZOVI MOTORU TAKO DA JE NAJBOLJE I IZGUBITI NEKI DINAR ALI SE OTARASITI OVOGA I KUPITI NESTO NOVO ILI TI CAK NESTO PRISTOJNO U OSTALOM UKUSI SU RAZLICITI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 17, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan JA MOJU PRODADE A KAD CES TI? A STO SE TICE ZAMENE ZA HARLEY NEGA BIH VOLE DA SAM PRE PRODAO NEGO K..... ALI JBG NE IDE A I IMAO SEM DO PRE 15 DANA TAKVU KAWU PRODAO PA UZEO OD DEKIJA FZ6N TAKO DA JBG NEZNAM STA DA TI KAZEM PUNA GARAZA KRSA A JA JASEM I DALJE POLOVNO, U SVAKOM SLUCAJU HVALA NA PONUDI I ZELIM TI DA SE STO PRE OTARASIS OVOG CUDA I KAWE PA PARICE U DZEP I PRAVAC U YAMAHU VIDI NOVO JE NOVO JER KOLIKO VIDIM NA OVOM FORUMU JE PROSEK GODINA NA MOTORIMA KAO U STARACKOM DOMU ILI SU OVDE SAM SEKTASI BEZ KINTE. POZZZ I HVALA NA PONUDI Šefe, daj neki recept za brzu kintu da se i mi malo kurčimo VIDI NAPISO BIH TI RECEPT ALI NEZELIM DA GOS. JASMINKU KVARIM OGLAS A MOJE MISLJENJE ZNATE O OVOM NAZOVI MOTORU TAKO DA JE NAJBOLJE I IZGUBITI NEKI DINAR ALI SE OTARASITI OVOGA I KUPITI NESTO NOVO ILI TI CAK NESTO PRISTOJNO U OSTALOM UKUSI SU RAZLICITI da sam ja Jasminko sad bih ti rekao: Hvala prijatelju al nemoj vise da mi pomazes ;D Aj da se ne ljutite ni ti a ni Jasminko ali moram da prokomentarisem..., Mislim da zaista nije fer, ako nisi kupac i ako ti je Afrika "nazovi motor" da komentarises taj motor na ovaj nacin a na mestu gde covek prodaje, (inace savrsen i prelep primerak) Afrike ??? Ti si se svoje Afrike "otarasio" u zamenu za 8000 evrova :o pa valjda i mi sirotinja imamo dusu pa da svoje Afike prodajemo i kupujemo za nasu crkavicu. Mislim da bi bilo daleko korisnije svima da izneses svoje misljenje i iskustvo o ovom motoru u temama koje su upravo za to otvorene a ja licno bih voleo da to i uradis sto detaljnije jer ja planiram da kupim Afriku pa me iskreno interesuju sve mane i nedostaci tog motora: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33902.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14140.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @kochaMatori E nek` si mu rek`o ;D Meni je pak u startu zasmetalo što sve piše velikim slovima... Tek kad sam pročitao sam skontao šta je napisao.... a još se i dere Jasminko, da častiš za ovaj off i održavanje oglasa na vrhu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko po meni je ovo najlepsa afrika koju sam video ikad na netu. Racunam tu i sve strane sajtove. A za ovu afriku od 8000e- jel to neko video uzivo sa foruma? Ili je to kao da ja stavim ferari za 100000e u oglasima i posle 2 dana napisem prodato. Srecno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Avgust 17, 2009 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala vam na vasim dobronamernim komentarima, ali oni su ucinili da moj oglas polako izgubi smisao. Meni je ovo cetvrta Afrika, ona se ne uzima zbog performansi ona se uzima zbog osecaja da je ispod tebe nesto perfektno sto te nikada nece izdati i ubedljivo je najsigurnija kupovina u moru uvezenih motora koji su navodno presli neke male ili srednje kilometraze, a ustvari niko ne zna koliko.... e u tom moru kad uzmes Afriku, i kad joj na satu pise 20.000.km, uzmes je i ne razmisljas da li je 20 ili 120.000 km, opet je dobra i opet te nece izneveriti. Ja moju prodajem jer ima jos par motora koje nisam probao pa bi jos tih par zelja sebi da ispunim, i opet cu se vratiti na kraju ovom evrigrinu. Sad, neko ce se sloziti sa mnom, neko nece, ali diskusiju ce mo nastaviti u nekom drugom delu foruma,( ili nadjite neki drugi oglas ;D ;D ;D), a ja cu ovaj svoj da ZAKLJUCAM !!! Mislim da ko je bio zainteresovan taj je oglas video, a mozda cu da ga ponovim za par nedelja. Do tada HVALA svima i POZDRAV !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Novembar 18, 2009 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da sam ovu temu davno zakljucao ! Ajd sad ce mo opet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...