Jump to content

Moto Zajednica

Vulkanizar za motore u Novom Sadu - gde terati motor???

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova

Jel oces ti da skines tocak? Ili da ti oni skidaju?

Ako ces ti skinuti i odneti, moze da te kosta nekih 200 dinara. Na detelinari, kod Stadiona RADNICKI. Vulkanizer Bata.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 150 postova
  • Motocikl: SV 650

Da vidim sad i ja da postoji takva tema, izvinjavam se mlogo nisam je uocio pravovremeno pa molim da izbrisete ovu temu. Sorry :-[

Inace bio sam kod Srdanova nesto i nisam zadovoljan, verovatno subjektivno misljenja ali..., cena cepovanja 250din ni najskuplje ni od onih jeftinijih ali sa ostalim nisam bas zadovoljan, a bio sam u tako puno vulkanizerskih radnji do sada, nisam bas nesto da dodjem jos koji put  u ovaj servis sem ako bas budem morao!!! :-\

I da videh, umesto moje originalne masivne gumeno-metalne kapice na gumi sad stoji ona obicna plasticna, dal namerno ili slucajno, nije neka frka ali ne svidja mi se taj fazon! >:(

• Zainteresovan, 788 postova

Meni su za demontazu, montazu gume i zamenu ventila uzeli 350, sto je korektna cena. Momak koji je tada radio je bio krajnje ljubazan, pazio je da ne ogrebe felnu, sasvim ok usluga. Rade i balansiranje.

Samo da pojasnim, meni na gumi nije radjena nikakva montaza ni demontaza, ja skinuo tocak (sve sa felnom i gumom ;)), doneo, covek u servisu (posle coktanja, duvanja i kolutanj a ocima gde bas sad da dodjem- a bilo 17h rade do 20:00) nasao mali ekser u predmetnoj gumi izvadio ga kljestima, na to mesto zabo silo, turio neku gumirabiku 30sekundi i to je to (cepovanje) 250din, nije tocak stavljan na na kavu masinu sto znaci ni montirao ni demontirao.. i potom odnesem gumu kuci i namontirah je na motor. Cena nije problem, kao sto rekoh ni najjeftiniji ni najskuplji. Ovde je odnos prema musteriji! Pa sad se pitam i taj materijal za cepovanje valjda je pravi i zadovoljava i moto gume tj. vlajda ce izdrzati do kupovine nove gume a ne da negde zaginem ? ::)

• Zainteresovan, 788 postova

Samo da pojasnim, meni na gumi nije radjena nikakva montaza ni demontaza...

Shvatio sam i iz prvog posta da ti nisu skidali gumu vec je samo cepovali. Ja sam pre dva meseca bio kod njih i kao sto rekoh bili su cool i taj momak sto je radio i neki stariji covek, predpostavljam da je to gazda, imam bas pozitivno iskustvo. Jbg, izgleda da nisu bas uvek raspolozeni.

E sad, razlozi zbog kojih cu ponovo otici kod njih (pa cak i ako budu coktali i prevrtali ocima :) ) su sto ljudi jednostavno znaju da rade svoj posao za razliku od pacenika kod kojih sam bio pre nego sto cu otici kod njih, jer neki tzv. vulkanizeri bukvalno ne znaju da namontiraju gumu na felnu,  cekao sam bukvalno pola sata dok se tzv. majstor borio sa gumom koja iz nekih njemu nepoznatih razloga nikako nije htela da "legne", a na kraju kada je konacno legla, to je bio blagi uzas. Kada sam kuci namontirao tocak i zavrteo ga guma je bila u ekscentru oko 2mm, to sam nekako i progutao misleci da ce vremenom doci na svoje mesto ali kada sam ujutro pronasao motor sa potpuno izduvanom gumom mome odusevljenju nije bilo kraja, novougradjeni ventil se bukvalno raspao.

Kod Srdanova je cela operacija trajala oko 15 min, guma je naravno "legla" iz prvog puta, nije u ekscentru, a ventil se nije raspao i sve je ok i posle dva meseca voznje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja