Savage 2 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesil prodo te hajvej cizme? Izgledaju na slici sasvim pristojno, mada znam da su "krash" kvalitet, ali za bolje neam love trenutno... Koko si reko da je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan cena za cizme 35 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan uz rokericu,za istu cenu dajem i rukavice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan prodata rokerica!ajmo dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je sad cena kacige?I jel ima ogrebotina i ostecenja? POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan cena kacige je 45-e.nema ostecenja.u odlicnom stanju je.nosio je suvozac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vise ne vazi onaj popust od 10 evra? Moja glava je oko 58-59,jel bi mi odgovarala kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan popust vise ne vazi.velicina kacige M,za obim glave 58 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kad stiže nova roba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Bice za pocetak sezone. Polovinom februara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio od coveka kacigu Malo me je bilo strah posto sam relativno nov na forumu i nemam nesto mnogo iskustva sa kupovinom na ''nevidjeno'' ali COVEK JE STVARNO ZA SVAKU PREPORUKU.,.,.POSTEN!!! ,.,.,sve kako je rekao tako je i bilo. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan ovde su svi posteni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan ??? Jbg bas bedak kasno sam video za rokericu prodo bi komsinicu za takvu jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...