oblak 350 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva canyon 500 cc ( ustvari 498cc= jeftina registracija) 2000 godiste, presla 20.000 km, neogrbana, nefarbana, potpuno ispravna, registrovana do 4.2010. Soft enduro italijanskog dizajna i hondinog agregata sa NX 500 Dominator. U mom vlasnistvu dodat Kapin kofer 30l i promenjene plocice. Od ulaganja,potrebno je zameniti zadnju gumu zbog istroshenosti "po sredini". Motor je od prvog dana u vlasnistvu ljudi sa foruma Johan- Cvetko-Oblak tako da mozete proveriti sve od samog uvoza a i mnogo ljudi je imalo prilike da je vidi uzivo pa se raspitajte. Cena je 2400 eura, tel za inf. 065/ 47 44 007. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zamena neka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Si lood? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bese--- al kratko trajase? Pozdrav, bas lepo motorce- a zasto ga prodajes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan zamena neka? Moze neki maxi skuter od 250cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bese--- al kratko trajase? Pozdrav, bas lepo motorce- a zasto ga prodajes? Svidelo mi se pa mi apetiti porasli Planiram da kupim Kawasaki Versys boze zdravlja sebi za Novu Godinu a dotle cu vozikati skuter cisto da ne zaboravim brzine :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Si lood? Deki druze moj nisam sam sa sobom nacisto al mi zapao za oko kawasaki versys i ceshe me pa reko nek ide zivot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 9, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Si lood? Deki druze moj nisam sam sa sobom nacisto al mi zapao za oko kawasaki versys i ceshe me pa reko nek ide zivot To motorče i mene svrbi, za sad mi je malo van domašaja ali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako si zainteresovan za zamenu za auto javi mi na p.m Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Si lood? Deki druze moj nisam sam sa sobom nacisto al mi zapao za oko kawasaki versys i ceshe me pa reko nek ide zivot To motorče i mene svrbi, za sad mi je malo van domašaja ali... Mishko jesi li ti video Cagivu kad smo sedeli u eReS-u?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 9, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, jesam, lep motor, nego mene svrbi versys. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Si lood? Deki druze moj nisam sam sa sobom nacisto al mi zapao za oko kawasaki versys i ceshe me pa reko nek ide zivot Nisam ni sumnjao da imas ukusa.Versys je njam,njam. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neka slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Avgust 10, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan a DA SE DZORAMO TI I JA GLAVA ZA GLAVU ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Avgust 10, 2009 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma, iako ste rod, mislim, lakse vam je motor za motor. , a vi kako hocete . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 10, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad PRE ! :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan cccc sto bre prodajes ovako lep motor,greota je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan cccc sto bre prodajes ovako lep motor,greota je! Ciganin, sta da ti kazem....xexeex...ma bice drugi lepshi :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena skuter 200-250cc, prednost aprilia scarabeo 150-250cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA......................2200 EURA...................................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan zamena za opel mantu B-CC jedinstvena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ne,nijsam zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i za zamene i za kesh....prednost skuteri 150-250cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AFRIKANAC 2 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: UB Motocikl: africa twin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, zamena za hondu foresight 250 cm3. 2002.god. maxi skuter.uz moju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je cenis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...