Laki TC 14 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki pametnjakovic pre mene je skinuo kilometar sajlu kada je pukla i bacio bužir. Ne kapiram što, ali ajde... Šta mu je smetala sajla? Uglavnom kao što naslov kaže meni treba sajla ili bužir (pa ću ubuđžiti unutra sajlu) od brzinomera za rd04. Kontam da ne bi to niko uzeo baš da pravi ovde sa sve bužirom ili .... ??? Help??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odavno pravio sajlu kod njih, profi firma, cista preporuka. Mislim da imaju SVE! a da su cene sasvim korektne. www.bobansajle.co.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao napraviti u NS jer to sto su mi napravili je pravo djubre koje je radilo par dana a ja sam je prepravljao i budzio a na kraju sam stavio digitalni koji dobro radi ali se nevidi nocu a narucio bi iskljucivo novu jer nemam nameru da se vise smaram sa sajlarima jer sam ovu reklamirao 3 puta i nikada nije valjala...mozda Boban ima bolji materijal od ovog u NS a i on je ozbiljna firma ali jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odavno pravio sajlu kod njih, profi firma, cista preporuka. Mislim da imaju SVE! a da su cene sasvim korektne. www.bobansajle.co.rs Ovo bi radilo posao da imam bužir od sajle, sumnjam da on može da napravi bužir kao što treba...Ako i može, onda treba da nađem nekog da mi da sajlu sa svoje Afrike i rešeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6395 Napisano Avgust 5, 2009 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li gledao da li ima u Louisu da se naruci nova sajla ? Ne verujem da ce neko moci da ti napravi buzir sa krajevima za stelovanje sajle, a da ti se isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Laki imas kod Saleta iz Trstenika. 20 evropskih i nema sta da mislis Ja to uradio pre jedno mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Gde da ja nadjem Saleta iz Trstenika da uzmem ja sebi i da se resim digitalca????? Nije 20e puno vec ja nisam mogao da nadjem pa sam stavio digitalnog kao alternativu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao napraviti u NS jer to sto su mi napravili je pravo djubre koje je radilo par dana a ja sam je prepravljao i budzio a na kraju sam stavio digitalni koji dobro radi ali se nevidi nocu a narucio bi iskljucivo novu jer nemam nameru da se vise smaram sa sajlarima jer sam ovu reklamirao 3 puta i nikada nije valjala...mozda Boban ima bolji materijal od ovog u NS a i on je ozbiljna firma ali jbg. Je l' si na Klisi radio sajlu? Meni je prsla posle par kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tamo i to kod obadvojice sam pravio i NEvalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za kontakt za Saleta. Zovem ga da naručim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa dajte i meni Saletov kontakt da i ja narucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063 835 97 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...