Jump to content

Moto Zajednica

Sajlu brzinomera ili samo bužir za Africa Twin RD04

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova

Neki pametnjakovic pre mene je skinuo kilometar sajlu kada je pukla i bacio bužir. Ne kapiram što, ali ajde... Šta mu je smetala sajla?

Uglavnom kao što naslov kaže meni treba sajla ili bužir (pa ću ubuđžiti unutra sajlu) od brzinomera za rd04. Kontam da ne bi to niko uzeo baš da pravi ovde sa sve bužirom ili .... ???

Help???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 453 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)

Ja sam odavno pravio sajlu kod njih, profi firma, cista preporuka. Mislim da imaju SVE! a da su cene sasvim korektne.

www.bobansajle.co.rs

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ja nisam mogao napraviti u NS jer to sto su mi napravili je pravo djubre koje je radilo par dana a ja sam je prepravljao i budzio a na kraju sam stavio digitalni koji dobro radi ali se nevidi nocu a narucio bi iskljucivo novu jer nemam nameru da se vise smaram sa sajlarima jer sam ovu reklamirao 3 puta i nikada nije valjala...mozda Boban ima bolji materijal od ovog u NS a i on je ozbiljna firma ali jbg.

• Svrati ponekad, 308 postova

Ja sam odavno pravio sajlu kod njih, profi firma, cista preporuka. Mislim da imaju SVE! a da su cene sasvim korektne.

www.bobansajle.co.rs

Ovo bi radilo posao da imam bužir od sajle, sumnjam da on može da napravi bužir kao što treba...Ako i može, onda treba da nađem nekog da mi da sajlu sa svoje Afrike i rešeno.

• Enduraš, 6384 postova
  • Motocikl: CRF300L

Jesi li gledao da li ima u Louisu da se naruci nova sajla ? Ne verujem da ce neko moci da ti napravi buzir sa krajevima za stelovanje sajle, a da ti se isplati.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Gde da ja nadjem Saleta iz Trstenika da uzmem ja sebi i da se resim digitalca?????

Nije 20e puno vec ja nisam mogao da nadjem pa sam stavio digitalnog kao alternativu.

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Ja nisam mogao napraviti u NS jer to sto su mi napravili je pravo djubre koje je radilo par dana a ja sam je prepravljao i budzio a na kraju sam stavio digitalni koji dobro radi ali se nevidi nocu a narucio bi iskljucivo novu jer nemam nameru da se vise smaram sa sajlarima jer sam ovu reklamirao 3 puta i nikada nije valjala...mozda Boban ima bolji materijal od ovog u NS a i on je ozbiljna firma ali jbg.

Je l' si na Klisi radio sajlu? Meni je prsla posle par kilometara.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja