sasasnob 57 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan slike THE END Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 4, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori...hvala za ovako lep putopis. Samo ste mi bacili dodatni mamac i obilje korisnih informacija za moj plan puta kroz RO. Bicu slobodan da se pred polazak obratim i direktno za po neki savet i info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 4, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale! Docarano, lepo, pozeljno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Fenomalne slike sa putovanja,lika kojeg ste sreli u Vrscu predsednik i osnivac Gedeon Alfa kluba.Zove se Borivoje Vlaisavljevic-Buca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Fenomalne slike sa putovanja,lika kojeg ste sreli u Vrscu predsednik i osnivac Gedeon Alfa kluba.Zove se Borivoje Vlaisavljevic-Buca. Nisam bio 100% siguran da se zove Buca, pa je bilo bolje da ga imenujem kao" lika", nego da pogresim ime.Ovom prilikom zahvalio bi se Bucu i clanovima kluba na gostoprimstvu i korisnim savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Avgust 4, 2009 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za turu. Bas mi se svidela. Ipak drusto mnogo znaci.. Ja bih iso na slicnu turu ali trenutno niko od mojih drugara nije zaiteresovan. Pa ako u buduce bude slicna tura voleo bih da se pridruzim... Pozdrav Mare 05.8.2009 Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, budi uspomene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, dobar putopis i mnogo dobre slike su mi objasnile Susino odusevljenje ovom turom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Lepo odradjena destinacija,nije egzoticna ali je privlacna. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Avgust 6, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike , prelep putopis !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo putovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i sjajan predlog sa dosta detalja kako proputovati rumuniju.Svaka cast.PS.ne bi bilo na odmet da ste postavili kartu ca rutom kojom ste prosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi,prelepa ova Rumunija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Januar 6, 2010 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan kako je lepa ova Rumunija... stvarno ste to docarali onako u fulu. Bash sam planirao ici u posetu dvorcu grofa drakuli ali busom :'( tek sad vidim sta bi sve propustio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio u Rumuniji ali mi je jasno da je to prelepa zemlja...stvarno lep putopis a ima sta i da se vidi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo je mala reč za ovakav putopis :o Pozdrav za Sušu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA ČAST KOMŠIJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Sve je za pohvalu, planiram nešto slično ako bog da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim komentarima. Trudio sam se da napisem ono sto sam smatrao da je najvaznije, cene smestaja, kvalitet, puta, a ostali deo svako doyivljava na svoj nacin. Ako nekome trebaju neke dodatne informacije neka se javi. Momci iy Vrsca takodje mogu dosta da pomognu u vezi putovanja u Rumuniju, obzirom da za Rumuniju jos uvek trebaju vize. Ja sam licno impresioniran Rumunijom i ne bi mi palo tesko da opet ponovim voynju. Jedino mi je zao sto nismo proveli vise vremena u Sibiu i sto nismo obisli Brasov ali tu je ova godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Vec treci put citam Vas putopis i svaki put mi se sve vise svidja.Iniciran ovim putopisom sam resio da prodjem ovom turom(vasim stopama) ;D.Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 22, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim komentarima. Trudio sam se da napisem ono sto sam smatrao da je najvaznije, cene smestaja, kvalitet, puta, a ostali deo svako doyivljava na svoj nacin. Ako nekome trebaju neke dodatne informacije neka se javi. Momci iy Vrsca takodje mogu dosta da pomognu u vezi putovanja u Rumuniju, obzirom da za Rumuniju jos uvek trebaju vize. Ja sam licno impresioniran Rumunijom i ne bi mi palo tesko da opet ponovim voynju. Jedino mi je zao sto nismo proveli vise vremena u Sibiu i sto nismo obisli Brasov ali tu je ova godina. Mala ispravka. Za Rumuniju od 19. Decembra 2009. godine nisu potrebne vize ukoliko imate novi/crveni pasos. Vize su potrebne samo onima koji jos uvek koriste (stari) plavi pasos. Inace, ovo je jedno od putovanja koje sam uvrstio sebi u "zbirku udzbenika" za nastupajucu sezonu Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na tekstu i na slikama.Veoma lepo napisano.Veliki pozdrav. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...