boldor 64 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan kad ce biti moto skup u beceju,ako neko zna neka napise.hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 3, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad ce biti moto skup u beceju,ako neko zna neka napise.hvala. Trebao bi biti zadnji vikend u Avgustu. ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tako je u subotu 29.08.2009, trebalo bi YU grupa da svira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da i u novom i u starom beceju ima skup mislim da je u novom neka slava sela pa kao odrzavaju i skup prosle godine sam bio u starom beceju na skupu sad mi nista nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da i u novom i u starom beceju ima skup mislim da je u novom neka slava sela pa kao odrzavaju i skup prosle godine sam bio u starom beceju na skupu sad mi nista nije jasno I ja tako znam da će biti u jedno vreme!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Skup u Novom Beceju je 29.07.Nastupa Yu grupa,Neno Belana(Djavoli) i Film(Jura Stublic).Inace moto skup je u sklopu Velikogospojinskih dana u Novom Beceju koji se odrzavaju od 27. do 30.avgusta 2009.godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Skup u Novom Beceju je 29.07.Nastupa Yu grupa,Neno Belana(Djavoli) i Film(Jura Stublic).Inace moto skup je u sklopu Velikogospojinskih dana u Novom Beceju koji se odrzavaju od 27. do 30.avgusta 2009.godine. Savke jel 29.07. ili 29.08. ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 4, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam na netu flajer MK Black Dog iz Starog Beceja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Skup u Novom Beceju je 29.07.Nastupa Yu grupa,Neno Belana(Djavoli) i Film(Jura Stublic).Inace moto skup je u sklopu Velikogospojinskih dana u Novom Beceju koji se odrzavaju od 27. do 30.avgusta 2009.godine. Savke jel 29.07. ili 29.08. ??? ;D Izvinjavam se,29.08!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da i u novom i u starom beceju ima skup mislim da je u novom neka slava sela pa kao odrzavaju i skup prosle godine sam bio u starom beceju na skupu sad mi nista nije jasno E IZES GA! UMESTO DA SE UDRUZUJEMO, MI SE RASIPAMO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 4, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bas je sad ispalo malo bezveze dva skupa u isto vreme na samo par kilometara udaljenosti ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Novobecejcima je ovo drugi skup po redu,i prosle godine je odrzan u toku Velikogospijinskih dana.E sad,koliko se ja secam mislim da se prosle godine nisu poklapali datumi ova dva moto susreta!Ako je tako kao sto mislim da jeste,onda su Becejci zeznuli stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nisu se poklapali jer je moto susret odrzan utorkom u novom beceju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Tacno,secam se da nije bio vikend u pitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A da li ste sigurni da se poklapaju termini? Ako je tako, onda je stvarno steta. Svi koji smo tog utorka bili u Novom Beceju smo se super proveli. I bas bi im bila fora da i sada bude radni dan. Bar po necemu da se razlikuje od ostalih skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi vozite u stari becej,bio sam na oba i puno je bolje u starom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 10, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna ispravka, da ne bude zabune, pa ce posle tamo neki da se ljute... ;D ;D ;D postoji Novi Becej (opstina ZR) i Becej (opstina NS)...ne postoji Stari Becej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja baba je iz Novog Beceja i oni svi tamo Becej zovu Stari Becej... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan u Novom Bečeju po meni više je seoska slava nego motoskup a u STAROM Bečeju više motoskup nego seoskaslava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan u Novom Bečeju po meni više je seoska slava nego motoskup a u STAROM Bečeju više motoskup nego seoskaslava. matematika je jasna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znao sam da cete me ispraviti ali da sam rekao samo becej neki bi pitali "koji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna ispravka, da ne bude zabune, pa ce posle tamo neki da se ljute... ;D ;D ;D postoji Novi Becej (opstina ZR) i Becej (opstina NS)...ne postoji Stari Becej... Mala ispravka,novobecejci ne spadaju u opstinu Zr,Novi Becej je opstina! :)Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacnog rasporeda desavanja na moto skupu u Novom Beceju 29.08.2009: 12.00-14.00 skup motociklista 18.00 defile gradom 14.30-16.00 koncert grupe-Dan 6. 16.00-17.30 koncert grupe-Sveti gral 17.30-19.00-koncert grupe-Spektar 19.00-20.30-koncert-Yu grupe 20.30-22.00-koncert-Kikija Lesandrica(Piloti) 22.00-23.30-koncert-Nena Belana 23.30-01.00-koncert grupe-Film Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Jel u Novom Bečeju jedno dnevni događaj ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...