sinisapop 22 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Pod stare dane resih da vozim motor. Nikad ranije nisam vozio. Odmah sam uzeo Transalp 600V. Svi mi kazu da sam pogresio i da to nije za pocetnika ali nisam imao zivaca da svake godine menjam motore. Racunam, imam dovoljno godina da znam sta radim. Ideja je da vec u leto 2010 (kad nam ukinu vize) odem motorom do drugara u Holandiji (iz Krusevca). Ima li neko da zna pouzdanog majstora za odrzavanje motora u Krusevcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Pogledaj rubriku servisi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodošao, a što se tiče vožnje, samo pamet u glavu i ne sekiraj se mnogo šta drugi pričaju, ipak si motor kupio samo za sebe i ti sam naj bolje znaš šta ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne fali transalpu. Uživaj. Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Avgust 3, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan kupio siodlican motor, uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan Automobili voze telo a motori dusu,zato uzivaj u tome.Dobar ti je izbor motora,bas za uzivanje.Iz pravca Trstenika na ulazu u Krusevac tj kada se zavrsavaju duple trake a pra semafora prvog,S leve strane ima dobra radnja moto opreme ali ne znam kako se zove,u dvoristu iza radnje ima nesto kao servis a mislim da je to ivlasnik radnje koji i radi motore,pa pitaj u radnji ako ti nije tesko i ako sve to jos postoji tu gde je bilo.Neznam koliko sam ti pomogao al ti zelim puno bezbednih kilometara.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 3, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sugradjanina i kolegu Transalpistu ... Hm , jesi li ti onaj Sinisa s kojim sam pricao onomad na skupu u Lomnici ? ( ja sam Mitri , takodje sam nedavno uzeo Transalpa ali 650 ) Ti koji ti govore da si pogresio nemaju pojma ;D , dobar izbor si napravio ... A za odrzavanje motora preporucujem Sasu , servis mu je u onoj ulicici kod Ravnjacke kapije ... da ne bi lutao mozes mi se javiti pa da odemo zajedno , moj broj je : 063 689 375 - Mitri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pod stare dane resih da vozim motor... Ne znam šta podrazumevaš pod "stare dane", nisi naveo ni u profilu koliko si godina Ja sam počeo da vozim ove sezone, a imam 40 god. Počeo sa Shadow 600 a sada Afrika. NIKAD nije kasno za dobar početak! Uzeo si pravi motor, ja sam drugarevog Transalpa provozao par krugova i mogu ti reći da je vrlo "vozljiv". Nema ništa loše u tome što si uzeo odmah Transalpa, brzo ćeš ući u fazon Pun tank i vozanje do besvesti! Praksa čini čuda Mnogo pozdrava i bezbroj pređenih kilometara ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam bio u apsolutno istoj situaciji, i iz apsolutno istih razloga sam uzeo odmah ozbiljan motor. Nisam imao ni para ni vremena za postepen ulazak u svet motora. Pre TA sam vozio 2 puta skutere na moru i to je to od mog iskustva. Inace, bliza je bicikla TA od skutera. Bilo me je strah kad sam prvi put seo na njega... 200kg, 600cc... ali vec nakon 2 minuta voznje sam provalio da je to odlican veliki motor za apsolutne pocetnike. Sad, nakon par meseci vozackog staza mogu samo da kazem da se nikako nisam prevario u izboru kao sto nisi ni ti. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici!! Nadam se da cu uskoro biti u stanju da dovezem masinu na neki od skupova pa da se upoznamo i licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam bio u apsolutno istoj situaciji, i iz apsolutno istih razloga sam uzeo odmah ozbiljan motor. Nisam imao ni para ni vremena za postepen ulazak u svet motora. Pre TA sam vozio 2 puta skutere na moru i to je to od mog iskustva. Inace, bliza je bicikla TA od skutera. Bilo me je strah kad sam prvi put seo na njega... 200kg, 600cc... ali vec nakon 2 minuta voznje sam provalio da je to odlican veliki motor za apsolutne pocetnike. Sad, nakon par meseci vozackog staza mogu samo da kazem da se nikako nisam prevario u izboru kao sto nisi ni ti. Srecno! i ja sam pocetnik i planiram da pazarim neku afriku na prolece najvise me brine tezina i velicina motora all iz tvoje price sad mi je mnogo opustenije i kapiram da cu je bez problema savladati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam bio u apsolutno istoj situaciji, i iz apsolutno istih razloga sam uzeo odmah ozbiljan motor. Nisam imao ni para ni vremena za postepen ulazak u svet motora. Pre TA sam vozio 2 puta skutere na moru i to je to od mog iskustva. Inace, bliza je bicikla TA od skutera. Bilo me je strah kad sam prvi put seo na njega... 200kg, 600cc... ali vec nakon 2 minuta voznje sam provalio da je to odlican veliki motor za apsolutne pocetnike. Sad, nakon par meseci vozackog staza mogu samo da kazem da se nikako nisam prevario u izboru kao sto nisi ni ti. Srecno! i ja sam pocetnik i planiram da pazarim neku afriku na prolece najvise me brine tezina i velicina motora all iz tvoje price sad mi je mnogo opustenije i kapiram da cu je bez problema savladati Pazi, ja nisam nesto bas jak, ali mogu sam da dignem Transalpa sa zemlje kad mi padne. Da ne mogu, isao bih u teretanu dok se ne dovedem formu da to mogu da izvedem. Ovo sa dizanjem mi se cinilo kao bitan pokazatelj kad je tezina motora u pitanju jer se ovi motori ne voze samo po cesti i nemas uvek drugara da ti pomogne u dizanju. Znam coveka metar i zilet koji je vozio Super Teneru, a jedva dodiruje tlo. Ja na njegovom mestu nebih isao u solo voznje bez dugacke poluge. Sto se kubikaze tice... dok nisam imao iskustva, 600cc mi se cinilo kao bas dosta, sad mogu da kazem da se nikako nebih bunio sa 1000cc. Normalan sam, znam da se kontrolisem, a adrenalin ne izvlacim iz brze voznje vec iz voznje po prirodi pa nisam sklon "zloupotrebljavanju" velike kubikaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...