Dusan4vp 0 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Lol, cuo sam da sam kupio ''pola motora'' majsor mi kaze da mi fale neka 2 lancanika i neki kontra tegic.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Robi mi je namestio motor... Svaka mu cas!! Motor ide kao zmaj.. molim lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta mu je bilo na kraju!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda nesto do masine unutra?? Čađa u kompresionom prostoru i na čelu klipa kada se užari izaziva samozapaljenje smjese. Motor je vožen na smjesu prebogatu neadekvatnim uljem i sada imaš ovaj problem. Verovatno je to,desavalo mi se mnogo puta na raznim masinama, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam u predposlednjem postu.. kontra tegic i 2 zubcanika i promenjeni lezajevi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan ....skinuo kapicu sa svecice i dalje je radila!! i ispucam crevo iz karb i ugasi se jedva.. nemos obuzdati vola bok'te ebo! Pa sta mu je bilo na kraju!? Sad mu nije nista, vratio kapu na svecicu i ugasio ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Do rc ventila nije, on nema veze sa tim, on samo pomaze da se dobije bolje povlacenje u nizim obrtajima, tipicna boljka 2t masina, tako sto ne ispusta sve izduvne gasove, vec samo jedan deo, a na vecim obrtajima npr od 7000 se otvara i ispusta sve, moze i bez njega da se voozi, bla, bla... Prvo, skoro pa jedino 2t motore zeza struja ili gorivo...Prvo karburator, odnesi majstoru da ga ocisti i nasteluje, losa smesa, dizna, sauh brlja. e sad proveri filter za vazduh i sve oko njega, dal nesto nije puklo pa vuce fals vazduh, ako i je i dalje isto, onda struja, zamena svecica, provera kablova, akumulator, u najgorem slucaju crko CDI... Ako nije ni to onda neko pomenu cadj na klipu i samozapaljivanje. Resava se skidanjem glave i ciscenjem klipa odozgo, vrlo prosto i jednostavno... Nek me ispravi neko ako sam pogresio negde..Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...