nash 488 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek je kod mene... Ako se neko odluci da kupi motor, mogu da mu dovezem motor na kucnu adresu ili do mesta koje odgovara i meni i kupcu o mom trosku (ukoliko je neka razumna kilometraza)... cena ista 700eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan povratak sa 5 strane da vas podsetim da je MZ jos uvek na prodaju... 700eura, mislim da je to OK cena za sredjen motor... ne znam koliko ce me vlasnik GPZ-a jos cekati... a ne bih da ostanem bez tog gpz-a... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da josh nije prodat! ?? ??? Za sedam glavica , sredjeno motorche...ne obecavam nishta ali , ajde , razglasicu ortacima van foruma ,mozda neshto i bude.. ??? U svakom sluchaju zelim ti da ga shto pre prodash ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da vas podsetim broj telefona je 060/66-10-878 vec me sramota koliko me ceka vlasnik gpz-a... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan jedna slicica da se lakse odlucite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno kako jos nije prodat :o :o :o Video si onaj dan u Rumi covek prodaje APN-6 za 500 evra i cini mi se da je i otisao... P.S. Jel ima riba u tom kanalu u pozadini..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan to je kanal dunav tisa dunav, verovatno ima ribe... dosta ljudi dolazi tu na pecanje... a posto je blizu sela i nocu nema zive duse, veoma je popularno i poseceno mesto gde se dovode upecane ribe sa dve noge ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ajde opet da vas podsetim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan sutra sam u Novom Sadu na najlonu pa ako je neko zainteresovan tamo ce me naci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...