grof 628 Napisano Jul 29, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju iz nemačke na proputovanju kroz srbiju HITNO potrebna zadnja guma , po mogućnosti polovna 170/70/16. Ajmo ljudi makar ideje sa brojem telefona , pitao sam već momčinu sa foruma i Zemu iz Lovćenca tako da njih dvojica otpadaju (nemaju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nekih guma kod Gordana +381641255880 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Mica Djavo-Pancevo ima ovde na forumu broj,ja ga obrisao :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih momak koji je uvezao iz Italije, gume su sve nove ali modeli 2007/ 2008 ima svih dimenzija.Znam da za Afriku par kosta 130€, Dunlop,Brigeston, Metzeler....Ako ti nesto znaci mogu sutra da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano Jul 29, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi toliko polovnih guma u srbiji a ja nemogu 4 dana da nadjem ni novu ni polovnu.... @boban: Nažalost i kod Gordana ćorak. @Katarina: DAJ BROJ da tražim dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslao na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano Jul 30, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi tolka Srbija jednu gumu da ne mogu pronaći ??? ??? ??? ??? Valjda neko od vas zna nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...