Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Moto vikend u Kisaču počinje sjutra defileom do Rumenke, lokacija na čardi kod Irmovskog mosta spremna za goste ja bio i vidio.Biče pasulja- četvrtak ,paprikaš-petak i subota SARME.Ulaz 200din po motoru tako su mi rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Slike susreta od prošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle godine, bilo je odlicno , o sarmama da ne pricam. Idem tamo kasnije . @ Blue Rider 9 - bas lepo sto si postavio ove slike, nadjoh se na jednoj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u Kisaču počelo je okupljnje, dobar pasulj, defile mi umakao pa sam se brčkao ukanalu i čekao da se vrate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle godine, bilo je odlicno , o sarmama da ne pricam. Idem tamo kasnije . @ Blue Rider 9 - bas lepo sto si postavio ove slike, nadjoh se na jednoj ! Takodje sam bio prosle godine - skup za svaku preporuku, narocito punjene paprike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako te dočekaju u Kisaču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Peosao danas (subota) guzva u maloj ulici, motorom nije moglo u nego samo da sam ostavio motor negde kod stadiona a to mi se nije dalo pa produzio ??? u povratku vidim neko slikanje, ista guzva... valjda ce biti fotografija i ovde bar da vidimo kako je bilo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 2, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam ici za ovaj vikend u B.C. sa kolegom ali kao i uvek nadje se nesto da iskrsne tako da kolega nije mogao da ide.Posle sam imao dve opcije da idem sam ili da ostanem kuci...I resio sam da idem sam ali ne u Belu Crkvu nego na skup Kisacu za koji sam cuo juce oko tri sata i u roku od nekoliko minuta sam se spremio i krenuo.Kada sam stigao defile(u kojem je na moje iznanadjenje bilo bas dosta motora)je bio u toku tako da nisam ni stigao da odem do kampa nego sam se odmah prikljucio.Na skupu sam sreo i par forumasa neke sam znao od ranije a neke sam bio upoznao,sve u svemu upoznao sam mnogo prijatnih ljudi.Sto se samog skupa tice nemam nekih zamerki,lepa lokacija za odrzavanje a jos bolja sarma .Domacinima svaka cast na gostoprimstvu i nadam se da ce mo se videti i sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 2, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima!!!! Vise nego dobro!!! Sarma i punjena paprika fantasticni, a onda u kafeu Blue Rose sve besplatno: pecena kobasica (FANTASTICNA), sir, krastavci, pivo, sokovi, kisela.... Svaka cast momci, vidimo se i sledece godine obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci za domacine ane preterati, zato momci, i devojke naravno, svaka cast,da je bolje nebi valjalo. KUVARU( namerno pisano velikim slovima) treba odati priznanje sa zlatnom zvezdom ili Partizanom( nisam pitao za koga navija da nebude zabune) a tek gosti za pozeleti, za svaku pohvalu. Malo sam se bio zabrinuo, prilikom svih (3 i slovima TRI) defilea u 4 dana nije bilo jurnjave, pucaca,akrobatskih voznji ali su u subotu uvece pucaci doduse malo osvetlali obraz.Naravno ovde sam bio ironican. Sve u svemu nisam do sada znao kakav sam skup propustao .Jos jednom VELIKI pozdrav za MC Kisac CROWS od Panonskih Vukova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E pa da bi ljudi znali o cemu se radi, evo slika tih sarmi i punjenih paprika. Sto se kuvara tice - sve pohvale za njega. Kolko su ljudi bili odusevljeni njegovim kuvanjem , govori i to da su ga i pored njegovih 170 kila - uvece kad je pocela svirka - digli na ruke i odneli do bine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bio,nema opravdnja.Evo stidim se.A Kisač mi je u komšiluku.... Još mi je gore kad vidim fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan A kobasice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene nekoliko slika.... znam damalo kasnim, ali nisam vidio temu do sad ... Ovaj biser sam ja ... ;D moj burazer i ja ... ;D E sad, nebih želio nikoga uvrijediti ili nešto slično, ali brate mili neznam tko je ove pustio da pjevaju.... Izabrali su jako dobre pjesme, ali ih je bilo gotovo nemoguće slušati... Znam da su svi počeci teški i voljan sam svakome dati podršku, ali nažalost, ove je stvarno bilo ružno za slušati ... Inače, vrlo simpatičan manji susret, vrlo zanimljiva lokacija, pogotovo sa kupanjem u kanalu ...... Prešao sam 2200 km do tamo i onda me dotukla ona rakija na ulazi, koja bi i konja ubila... ;D .... ali je bila od srca i za dobrodošlicu, što se svakako cijeni. Dalo se vidjeti stvarno zanimljivih tehničkih rješenja "motora" i petice za inovacije ... ;D Sarmu nisam probao, ali sad mi je žao.... možda iduće godine, ako bude sarme ili mene ... Pozdav svima, a najviše Slađi i Ljubi iz Rumenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...