Jump to content

Moto Zajednica

IV MOTOKISS...WEEKEND KISAČ 29.VII-2.VIII 09

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Suzuki Intruder VS 800

Moto vikend u Kisaču počinje sjutra defileom do Rumenke, lokacija na čardi kod Irmovskog mosta spremna za goste ja bio i vidio.Biče pasulja- četvrtak ,paprikaš-petak i subota SARME.Ulaz 200din po motoru tako su mi rekli.

post-5256-12879043546286_thumb.jpg

post-5256-12879043580139_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Bio sam prosle godine, bilo je odlicno , o sarmama da ne pricam. Idem tamo kasnije .

@ Blue Rider 9 - bas lepo sto si postavio ove slike, nadjoh se na jednoj !

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Suzuki Intruder VS 800

Bio sam danas u Kisaču počelo je okupljnje, dobar pasulj, defile mi umakao pa sam se brčkao ukanalu i čekao da se vrate.

post-5256-12879043865375_thumb.jpg

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Bio sam prosle godine, bilo je odlicno , o sarmama da ne pricam. Idem tamo kasnije .

@ Blue Rider 9 - bas lepo sto si postavio ove slike, nadjoh se na jednoj !

Takodje sam bio prosle godine - skup za svaku preporuku, narocito punjene paprike! :)

• U prolazu, 77 postova

Peosao danas (subota) guzva u maloj ulici, motorom nije moglo u nego samo da sam ostavio motor negde kod stadiona a to mi se nije dalo pa produzio ??? 8)::) u povratku vidim neko slikanje, ista guzva... valjda ce biti fotografija i ovde bar da vidimo kako je bilo. Pozdrav ;)

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Trebao sam ici za ovaj vikend u B.C. sa kolegom ali kao i uvek nadje se nesto da iskrsne tako da kolega nije mogao da ide.Posle sam imao dve opcije da idem sam  ili da ostanem kuci...I resio sam da idem sam ali ne u Belu Crkvu nego na skup Kisacu za koji sam cuo juce oko tri sata i u roku od nekoliko minuta sam se spremio i krenuo.Kada sam stigao defile(u kojem je na moje iznanadjenje bilo bas dosta motora)je bio u toku tako da nisam ni stigao da odem do kampa nego sam se odmah prikljucio.Na skupu sam sreo i par forumasa neke sam znao od ranije a neke sam bio upoznao,sve u svemu upoznao sam mnogo prijatnih ljudi.Sto se samog skupa tice nemam nekih zamerki,lepa lokacija za odrzavanje a jos bolja sarma  :D .Domacinima svaka cast na gostoprimstvu i nadam se da ce mo se videti i sledece godine.

• Svrati ponekad, 235 postova
  • Motocikl: VFR 800

Svaka cast domacinima!!!! Vise nego dobro!!!  Sarma i punjena paprika fantasticni, a onda u kafeu Blue Rose sve besplatno: pecena kobasica (FANTASTICNA), sir, krastavci, pivo, sokovi, kisela.... 

Svaka cast momci, vidimo se i sledece godine obavezno!

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cbr 500 f

Mislim sta reci za domacine ane preterati, zato momci, i devojke naravno, svaka cast,da je bolje nebi valjalo. KUVARU( namerno pisano velikim slovima) treba odati priznanje sa zlatnom zvezdom ili Partizanom( nisam pitao za koga navija da nebude zabune) a tek gosti za pozeleti, za svaku pohvalu. Malo sam se bio zabrinuo, prilikom svih (3 i slovima TRI) defilea u 4 dana nije bilo jurnjave, pucaca,akrobatskih voznji ali su u subotu uvece pucaci doduse malo osvetlali obraz.Naravno ovde sam bio ironican. Sve u svemu nisam do sada znao kakav sam skup propustao .Jos jednom VELIKI pozdrav za MC Kisac CROWS od Panonskih Vukova

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

E pa da bi ljudi znali o cemu se radi, evo slika tih sarmi i punjenih paprika.  Sto se kuvara tice - sve pohvale za njega.  Kolko su ljudi bili odusevljeni njegovim kuvanjem , govori i to da su ga i pored njegovih 170 kila - uvece kad je pocela svirka - digli na ruke i odneli do bine ! 

post-3891-12879044087684_thumb.jpg

post-3891-12879044088535_thumb.jpg

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

evo i od mene nekoliko slika.... znam damalo kasnim, ali nisam vidio temu do sad ...

P8019706.jpg

P8019707.jpg

P8019708.jpg

P8019709.jpg

P8019710.jpg

P8019711.jpg

P8019712.jpg

P8019713.jpg

P8019715.jpg

P8019718.jpg

P8019720.jpg

P8019721.jpg

P8019722.jpg

Ovaj biser sam ja ...  ;D

P8019727.jpg

P8019728.jpg

P8019729.jpg

P8019730.jpg

moj burazer i ja ...  ;D

P8019744.jpg

E sad, nebih želio nikoga uvrijediti ili nešto slično, ali brate mili neznam tko je ove pustio da pjevaju.... Izabrali su jako dobre pjesme, ali ih je bilo gotovo nemoguće slušati... Znam da su svi počeci teški i voljan sam svakome dati podršku, ali nažalost, ove je stvarno bilo ružno za slušati ...  >:(

P8019725.jpg

Inače, vrlo simpatičan manji susret, vrlo zanimljiva lokacija, pogotovo sa kupanjem u kanalu ...... Prešao sam 2200 km do tamo i onda me dotukla ona rakija na ulazi, koja bi i konja ubila...  ;D .... ali je bila od srca i za dobrodošlicu, što se svakako cijeni.  ;)

Dalo se vidjeti stvarno zanimljivih tehničkih rješenja "motora" i petice za inovacije ...  ;D

Sarmu nisam probao, ali sad mi je žao.... možda iduće godine, ako bude sarme ili mene ...

Pozdav svima, a najviše Slađi i Ljubi iz Rumenke

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja