vlilis 72 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama. Na kraju, samo ja nemam KTM, jebemu familiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da napravim neku posudicu i tu priljucim crevo, ili samo da ga sprovedem spod motora? Pa da,montiraj neku posudicu i crevo u nju, pa testiraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su cilindri od 620 i 640 isti? Prečnik cilindara je 101mm kod jednog i kod drugog stim sto je kod 640 hod 78mm a kod 620 76mm pa me zanima da li su cilindri isti i menja se samo duzina klipnjace ili je ceo cilindar dugaciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su cilindri od 620 i 640 isti? Prečnik cilindara je 101mm kod jednog i kod drugog stim sto je kod 640 hod 78mm a kod 620 76mm pa me zanima da li su cilindri isti i menja se samo duzina klipnjace ili je ceo cilindar dugaciji? Mislim da je radilica drugacija. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su cilindri od 620 i 640 isti? Prečnik cilindara je 101mm kod jednog i kod drugog stim sto je kod 640 hod 78mm a kod 620 76mm pa me zanima da li su cilindri isti i menja se samo duzina klipnjace ili je ceo cilindar dugaciji? Hod nema veze sa duzinom klipnjace, radilica je sa vecim hodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Septembar 15, 2010 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su cilindri od 620 i 640 isti? Prečnik cilindara je 101mm kod jednog i kod drugog stim sto je kod 640 hod 78mm a kod 620 76mm pa me zanima da li su cilindri isti i menja se samo duzina klipnjace ili je ceo cilindar dugaciji? Cim je hod veci, ne moze da bude isti cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su cilindri od 620 i 640 isti? Prečnik cilindara je 101mm kod jednog i kod drugog stim sto je kod 640 hod 78mm a kod 620 76mm pa me zanima da li su cilindri isti i menja se samo duzina klipnjace ili je ceo cilindar dugaciji? CYLINDER 101MM BLACK 620/640 952755 (4382039-001) Isti, isti spolja, isti unutra, isti kataloški broj, crni, high-flow dobri, sivi su oni koji su krivi za loš glas u prošlosti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Septembar 15, 2010 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jako bi voleo da mi neko objasni kako je moguce da za razlicite hodove klipa ide isti cilindar. Bez zezanja, stvarno me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jako bi voleo da mi neko objasni kako je moguce da za razlicite hodove klipa ide isti cilindar. Bez zezanja, stvarno me zanima. Moguce je,2mm je razlika u hodu,to odradjuje radilica koja ide 1mm vise gore a i dole a taj 1mm gore kompenzuje klip,1mm nizeg cela,a donji mm nije problem.Znaci da ni klip nije isti.Izvinjavam se ako je off.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan aj druze molim te ponovo, nista ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su cilindri od 620 i 640 isti? Prečnik cilindara je 101mm kod jednog i kod drugog stim sto je kod 640 hod 78mm a kod 620 76mm pa me zanima da li su cilindri isti i menja se samo duzina klipnjace ili je ceo cilindar dugaciji? CYLINDER 101MM BLACK 620/640 952755 (4382039-001) Isti, isti spolja, isti unutra, isti kataloški broj, crni, high-flow dobri, sivi su oni koji su krivi za loš glas u prošlosti ... I ja sam nasao taj podatak http://www.bikebandit.com/1994-ktm-motorcycle-620-duke-37kw-div-balancer-shaft-lc4-94/o/m5148sch445803 Znaci ako nekome treba imam polovan cilindar (crni) za 620 i 640 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Jako bi voleo da mi neko objasni kako je moguce da za razlicite hodove klipa ide isti cilindar. Bez zezanja, stvarno me zanima. Moguce je,2mm je razlika u hodu,to odradjuje radilica koja ide 1mm vise gore a i dole a taj 1mm gore kompenzuje klip,1mm nizeg cela,a donji mm nije problem.Znaci da ni klip nije isti.Izvinjavam se ako je off.. aj druze molim te ponovo, nista ne razumem Ne može jasnije od ovoga, samo pažljivo čitaj. Isti cilindar za različite radne zapremine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu si pise klip a ja citam cilindar, izvinjavam se sad mi je jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan aj druze molim te ponovo, nista ne razumem E jbg,objasnicu ti uz pivo kad se sretnemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ukapiro sam , al pivo moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ukapiro sam , al pivo moze ;D nisam ni sumnjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan (" komshija = uspio sam se posvadati sa svima do Kosjerica ,tako si mi sad ti prvi komshija ;D ;D) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kepo ,to nije smjesno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan (" komshija = uspio sam se posvadati sa svima do Kosjerica ,tako si mi sad ti prvi komshija ;D ;D) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kepo ,to nije smjesno !! kako kome ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isti, isti spolja, isti unutra, isti kataloški broj, crni, high-flow dobri, sivi su oni koji su krivi za loš glas u prošlosti ... Aha, to je... onda cu da ga obojim u crno, mislim cilindar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam od UFF-a 620 lc4, pa bih se uclanio u ovu temu. ;D Ima li neko ovaj model, potrebno mi je par saveta oko odrzavanja? Cestitam! ...daj nekakvu slikicu. sta neku, brdo slikica! ;D nije narandzast, al je ktm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, čestitam. Uboo si crni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, dobar!!! ...poznate mi sare na motoru, kao da su nedavno izasle iz Mikijeve radionice cudesa! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego nas novi orange druze kepo promeni li ti razmisljanje o "narandzastim sokocalima"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nego nas novi orange druze kepo promeni li ti razmisljanje o "narandzastim sokocalima"? Postao mi motor nocna mora, kad ga god našrafim po gasu imam osecaj da ce sve ono da se raspadne i ode u 3 pm. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nego nas novi orange druze kepo promeni li ti razmisljanje o "narandzastim sokocalima"? Postao mi motor nocna mora, kad ga god našrafim po gasu imam osecaj da ce sve ono da se raspadne i ode u 3 pm. ;D Неће, само ти се чини :D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...