kepo 4527 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi je predobar, samo jos mnogo novca na osnovnu verziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, miketa said: Da definitivno 690, jeste tezi ali je za po offfu laksi od afrike koju sad imam Jedini u oglasima koji sam video je u sm varijanti Ako je dobar, sto da ne. Dokupis enduro tockove i imas sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vesanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 21, 2018 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozadi isto napred različito... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zex, ostalo sve isto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Višlje i tvrdje napred, i koristi 320 disk sa tri klipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prenos? Verovatno su trouglovi siri kod sm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isto osim finalnog Hmm, da, u pravu si za uglove, sigirno se razlikuju jer je točak mnogi manji nego na enduru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Isti prednji disk mora biti (osnovna mjera) na obe vrste prednjih tockova, bez obzira koja konverzija SM u enduro ili obrnuto. Ako pitas Kepo za sirinu trouglova radi razmaka stapova, siguran sam da nije problem ubaciti SM tocak jer glavcine su uglavnom standardne, ali za svaki slucaj provjeri, recimo na thumpertalk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne planiram da na enduro ubacujem sm tockove, nego pitam za varijanta sa sm na enduro tocak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali? Vec te zamisljam kako zadnjacis i divljas po ulicama Kosjere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kolko te lozi da tockaris, pa to je strasno. Srecom nemam muda, pa ne preterujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemaanjaa 1 Napisano Jun 2, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Yamaha xmax 250 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam u ovom svetu, imam kawasaki od 125 cc hteo bih da predjem neki ktm od 250 koji mi vi predlazete ja sam gledao sxf od 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta hoces da vozis, verovatno off. Bitno je da nadjes dobar motor, exc250 bi ti bilo bolje resenje ako ga nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Staza SX, šuma EXC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jul 11, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 11, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Pravi izbor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel85 3 Napisano Jul 12, 2018 U prolazu, 36 postova Lokacija: Wien/Pozarevac Motocikl: R1 prodat... uskoro, vrlo uskoro nesto novo/polovno..... Prijavi odgovor kao problematičan Да се учланим у клуб... 525sx... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jul 13, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 7/11/2018 at 11:52 AM, Zeljkamp said: Hajde, molim te, kada budes stekao dovoljno utisaka o tom motoru, i imao vremena, napisi sta ti se i kako cini, a posebno uporedjujuci ga sa ST i GS, posto su ti oba prosla kroz ruke...ali onako bez emotivnih naklonosti na bilo ciju stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne zamerite zbog jage, krece se na put ... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kuda majstore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jul 13, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, doktor je napisao: Hajde, molim te, kada budes stekao dovoljno utisaka o tom motoru, i imao vremena, napisi sta ti se i kako cini, a posebno uporedjujuci ga sa ST i GS, posto su ti oba prosla kroz ruke...ali onako bez emotivnih naklonosti na bilo ciju stranu. Ovako na brzaka, bez naklonosti prema bilo kom proizvodjacu, mogu da ti kazem da je osetno bolji od oba. GS je vec tehnoloski i dizajnerski zastareo + osetno slabiji. Jedina prednost starog GS-a je sto je udobniji i sto manje greje, sve ostalo je na strani KTM-a i tu se prica zavrsava. Ja bih ga pre poredio sa novim LC-om jer je to normalnije. Sto se Super Tenere tice, otprilike isto kao i sa GS-om, samo sto je ona po dizajnu i lepoti bliza KTM-u. Dileme nema, 1190 Adventure je bolji, zabavniji i tehnicki dosta napredniji motocikl od oba. Kada bih ponovo birao, izabrao bih narandzastog. Ducati Multistrada 1200s, koju sam do skoro vozio, moze da mu parira po "fun faktoru" i performansama. MTS se vozi najbolje od svih motora koje sam vozio do sada, a vozio sam ih i probao dosta. KTM-u, za sada, najvise zameram na neudobnijem sedistu i sto greje vise od svih. Ostalo je VAUUU. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 14, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Boban je napisao: Kuda majstore? Karpati. Upravo smo u Rumuniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 24, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh ktm 450 exc mislim da je 2009 god motor je stajao jedno 3 god mozda malo jace u garazi i nije vozen, pa me zanima da li od tolikog stajanja moze nesto da zeza kasnije i sta bi sve trebalo proveriti i koliko bi realno vredeo u ovakvom stanju fali mu klizac lanca i jos neke sitnice da se dorade, ima papire itd otkucao je nekih 200sati rada hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je model oko 2009. Ovako deluje ok, ako je agregat dobar uraditi ozbiljan servis sve potrosno prekontrolisati, tu treba nov akomulator koji nije jeftin i pravac suma. Klizac lanca nije skup u aftermarket varijanti oko 20e. Najbotniji je agregat pa onda i ostalo. Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...