gogo42 69 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kršić ...jedan deo ima i drugi deo ima još delova, al da ne smaram Bice to Pravi Muski Motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 23, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan KTM Factory Tour :takoje: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se KTM, sve više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U celom pogonu se cuje samo "turisticki vodic", niko rec ne progovara. Tako i kod nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 26, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nije dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 30, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e5l4XrFPNWQ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 1, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ti brzhe terash afriku u dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan HELP Dajte mi neki kataloski broj narandzaste boje za KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan HELP Dajte mi neki kataloski broj narandzaste boje za KTM. npr. RAL 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko vaki Kawasaki... Zanima me, ima li ko KTM 990 SMT ? Bio je jedan u Podgorici... Sviđa mi se, kažu da mu je mana vodena i benziska pumpa... Volio bih čuti mišljenja, jer mi se baš dopada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3365 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan All bikes have their achilles heal and on the KTM LC8 motor the clutch slave cylinder is the weak point (along with the water pump, but one thing at a time!). oberon Engineering have created a cure for this problem: http://www.adventure-spec.com/default/oberon-clutch-slave-cylinder-ktm-lc8-950-990-adventure-se.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Desmo hvala, pročitao sam internet, ali mene zanima iz prve ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da imam novaca da ga kupim radio bi pumpu jednom mesečno ako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 11, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije ta pumpa nikakav bauk, ima posla da se zameni ali nije to sad ne znam sta... Donji cilindar kvacila traje u proseku 2-3 godine, nekad duze nekad krace.... Benziska pumpa je ista kao na africi...Za sve te delove imas opciju da ugradis aftermarket i da budes miran duzi period nego sa fabrickim!!! Sve se to zaboravi zbog osmeha koji dugo ostaje na licu svaki put kad sidjes sa tog motora! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam čitao i slušao, moćan je. Važna je ljubav... Skoro sam odlučio... Odgovara mi... Mislio sam kupiti BMW-a, ali pošto ga je probao jedan prijatelj(san mu je bio GS i odustao je), kada sam čuo njegovo mišljenje, odustao sam, ne odgovara mom temperamentu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 12, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ispravim za benzisku pumpu, na 990 je drugacija i mnogo skuplja od one na mom 950... Ima jedan odlican 990 smt u Bg, presao citavih 1500km, NOV, cena je mal veca ali bike je bombona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ispravim za benzisku pumpu, na 990 je drugacija i mnogo skuplja od one na mom 950... Ima jedan odlican 990 smt u Bg, presao citavih 1500km, NOV, cena je mal veca ali bike je bombona! Ima li ga na forumu ? Svakako mi ne bi pomogao puno, to je novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 12, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije na forumu, motor je kupio jedan advokat, prakticno ga nije ni vozio, sad je u Promoto centru, prodaje se kao polovan kod ovlascenog dilera... Mislim da je jos godinu dana u garanciji! Crn, fabricke bocne torbe, kofer Givi maxia, sve tip top! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 12, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Koja mu je cijena ? Vani su prilično skupi... Ja mislim iz Švice, kažu da su motori tip top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 12, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Provericu pa ti javim na pp... trebace par dana posto je ceo KTM zapalio na off na Krit! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan to je to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Octobar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kad bojkotujes fb pa kacis video posle dva mjeseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno, ja i onako kasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...