Tamanitu 241 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ajd iskreno i trezveno, ljudi iz narandazastog tabora, dajte misljenje... Isplati li se, ili kako drugacije formulisati, vredi li tih novaca, kupiti ovde u Srbiji Novog KTM DUKE 390, za trenutno cenu otprilike oko 6000e??? +-registracija servis trtmrt Ozbiljne su to pare za takvo nesto, jedva cetristotinak kuba, 44 konja, nevoljno suvozacevo mesto, pitanje Plezira za duze relacije, za grad naravno valja al to moze i 10 puta jeftinije... Treba li biti dovoljno lud ili jednostavno bogat, da bi se takvo nesto opusteno kupilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Januar 21, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 21. 01. 2013. Belgrade, Serbia ! KTM Garage Crew ! P.S. Izvinjavam se za kvalitet fotografije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 22, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd iskreno i trezveno, ljudi iz narandazastog tabora, dajte misljenje... Isplati li se, ili kako drugacije formulisati, vredi li tih novaca, kupiti ovde u Srbiji Novog KTM DUKE 390, za trenutno cenu otprilike oko 6000e??? +-registracija servis trtmrt Ozbiljne su to pare za takvo nesto, jedva cetristotinak kuba, 44 konja, nevoljno suvozacevo mesto, pitanje Plezira za duze relacije, za grad naravno valja al to moze i 10 puta jeftinije... Treba li biti dovoljno lud ili jednostavno bogat, da bi se takvo nesto opusteno kupilo? A što ne bi za tih 6000e uzeo znatno bolji (i MALO stariji) motor? Ja bih možda kupio nov motor al' kad mi gubitak vrednosti ne bi bio bitan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce možeš naći finog 690smc sa 68ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Nego u cemu je poenta kupovine novog 390? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj onog sto mu tih 6000, dodje ko tebi 60. A na sve to mu treba neki urban motorcic za po gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajd iskreno i trezveno, ljudi iz narandazastog tabora, dajte misljenje... Isplati li se, ili kako drugacije formulisati, vredi li tih novaca, kupiti ovde u Srbiji Novog KTM DUKE 390, za trenutno cenu otprilike oko 6000e??? +-registracija servis trtmrt Ozbiljne su to pare za takvo nesto, jedva cetristotinak kuba, 44 konja, nevoljno suvozacevo mesto, pitanje Plezira za duze relacije, za grad naravno valja al to moze i 10 puta jeftinije... Treba li biti dovoljno lud ili jednostavno bogat, da bi se takvo nesto opusteno kupilo? Kolega je kupio R1 u savrsenom stanju pa je poslije toga polozio vozacki ispit za motor. Nakon sto je na njega stavio sve sto se moze staviti (Akrapovic, fensi diskove i lancanik, Rizoma rucka i rucice, pancirna crijeva...) i nakon 3 godine borbe s tim motorom probao je moj KTM LC4 sa supermoto kotacima. Nije poslije toga sjeo na R1 i ubrzo ga je prodao. Zasto? Zato sto je na KTM-u konacno poceo voziti, konacno nije preguravao motor kroz krivinu i konacno su ga prestali boljeti zglobovi poslije voznje od straha i stiskanja rucki. Kad je prodao R1 kupio je Duke690 i na tom motoru se nasao. Brijem da bi sezonu-dvije na ovom manjem 390 jos brze napredovao u voznji i jos bolje se snasao. 44 konja na tu kilazu i za ono za sto je Duke namjenjen uopce nije malo kako se cini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Glupo je porediti šta možeš kupiti polovno za te pare jer je u pitanju nov motocikl pa je logično porediti ga sa novim koji košta 6,000(kawasaki er6n recimo). Poenta je da dobijaš laganog nejkeda pristojne snage i odziva na gas koji će biti zabavan za vožnju a opet dobar i kao gradski motor za provlačenje kroz saobraćaj. Svakako nije za duža putovanja ili vožnju po autoputu i sigurno da kome za to treba neće gledati taj motor za te pare. Inače sigurno da nije slab jer XTX(ili bolje mt03) ima 45 ks a značajno više kila pa ga ljudi voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ni garanciju ne treba u vodu bacati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas svaka kuca ima po jednog KTM-a 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas svaka kuca ima po jednog KTM-a ...a ovi sto nemaju cvile. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj za strsljene neki 4T ali na mjesavinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 22, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj za stršljene je izgleda na mrki ili kameni ugalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ready to race 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigao jos jedan "narandzasti",sad sam pravi KTM-dzija: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Februar 17, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @simon 69 U zdravlju da se navozaš daj molim te kada budeš imao priliku svoje utiske napiši. Interesuje me ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala d4do Danas sam malo isao u voznju,pokusavam ja vec neki put da se nadjem na "cupavim" tockovima i mislim da sam odabrao pravi motor.Bilo sta da ti sad napisem i dam komentar bi bilo prerano a ja sam ti poseban tip(priznajem)pa sam ga ipak poceo rastavljati da to malo zategnem,dostelujem,cacnem Kupio sam ga sa namerom da nista ne diram ali je jace od mene.Ne radi mi kontrolna lampica od dugog svetla 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lijep motor! Imas li sliku kontrolne table? Zanima me sta rade oni prekidaci izmedju lijevog retrovizora i prekidaca grijaca rucki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To su komande za Tripmaster,u voznji da ne sklanjas ruku sa kormana.Tri crvena dugmeta su zamena za ona tri na tabli a dva plava su komanda za Roadbook,kad imas,da listas gore-dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To su komande za Tripmaster,u voznji da ne sklanjas ruku sa kormana.Tri crvena dugmeta su zamena za ona tri na tabli a dva plava su komanda za Roadbook,kad imas,da listas gore-dole. ...nadao sam se da cu vidjeti Roadbook na motoru, zato sam pitao. Zgodno, razmislit cu o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i bude,polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i bude,polako Evo jedan sredjen po mom ukusu iz mozda iste godine. Veliki sam ljubitelj rally motora. http://www.ebay.de/itm/KTM-640-LC4-Adventure-R-Rally-Roadbook-Tripmaster-SR-Racing-Enduro-Reiseenduro-/300863413349?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item460cdb5c65 Bas me zanima na koliko ce aukcija zavrsiti, napucan je sa skupom opremom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Au, sa 6800 na 5700 http://www.polovniau...810/ktm_690smc/ Dobra ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sunce mi danas izvuklo KTM-ove iz garaze. Napravio sam djir od 50-tak km sa Adv i prvi utisci su ipak pozitivni jer sam pomalo bio skeptik da to nece meni bas odgovarati. Sa SMC prelaz na Adv otkriva velike razlike i saznanje da ta dva motora imaju isto samo ime.Voznja jednog i drugog je potpuno drugacija a to mi i odgovara jer koja je svrha imati dva slicna ili ista motora. Ovaj "mali" crni je bezobrazan,tvrd,ostar,divlji a Adventura meka,nezna i pitoma kao "jagnje" spram SMCa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...