Nikola-Pera 207 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze kako da podesim visinu farova na Hondi VFR 800 2006god.Gledao sam i gledao i nigde nisam video gde se podesavaju,mnogo visoko je snop svetlosti.Nasao sam na bikebandit sliku ali mi nista ne pokazuje kako se to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si probao da skineš uputstvo za svoj bajk sa neta? Tu bi moralo da piše... I da bude i nacrtano, ako ne i slikano... Inače, kod mene na CBR 600 F4i (sa dva ogledala) imaš sa zadnje strane (na maskama što prekrivaju air-inbox kanale) po jednu maaaaaaaaaaaaalu rupicu, i tu bi trebao da proturim tanak a dugačak šrafciger - Na zadnjoj strani ogledala postoji "šraf" preko koga se šteluju farovi... Možda je i kod tebe slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan 1. Pronađi manual za svoj motor. 2. Pretraži malo forum, bila je ranije barem jedna tema sa ovom tematikom. Ovo pod 1 ti treba da bi znao kako ćeš da podesiš far, odnosno koji šarafi se za to koriste, a ovo pod 2 ti služi da bi znao koji je odnos dugačko/kratko svjetlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima,resen problem,nasao sam gde se steluju,otisao na tehnicki i na onaj njihov uredjaj nastelovao,proba veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6757 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pero, ako si radio u Sopotu, kod onih na tehnickom kod skretanja gore za crkvu, meni se cini da steluju snopove /bar za kola/ previse nisko. Meni se tako cini na Golfu i sad na Pasatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih,videcu veceras po mraku sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...