štampar 11515 Napisano Jul 27, 2009 с вером у Бога слобода или смрт, 3647 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Sad slušam na Index-radiu....:noćas oko 4 sata vozač Yamahe čiji identitet nije utvrđen poginuo prilikom udarca u zaštitnu ogradu a sedamnaestogodišnja devojka koja je bila s njim nalazi se na neurohirurgiji.....,nek mu je laka crna zemlja pa će mo valjda saznati ko je..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije na gazeli već na prilazu. 24 godine, Miloš M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna uzrok? Odakle je decko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo ima: U informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije agenciji Beta je rečeno da se nesreća dogodila u 4.45 na mostu Gazela kada je motor marke "jamaha" izleteo sa kolovoza i udario u zaštitnu ogradu. Osoba čiji identitet još nije utvrdjen poginula je na licu mesta. Kako je agenciji Beta rečeno u Urgentnom centru, u toj nesreći povredjena je i devojka T. A. (17) koja je se nalazi na neurohirurgiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan BLIC ONLINE Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Beogradu. U informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije kažu da se nesreća dogodila u 4.45 na mostu Gazela kada je motor marke "jamaha" izleteo sa kolovoza i udario u zaštitnu ogradu. Osoba čiji identitet još nije utvrđen poginula je na licu mesta. Kako je rečeno u Urgentnom centru, u toj nesreći povređena je i devojka T. A. (17) koja je se nalazi na neurohi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam prosao tuda...strasno. Lezao je na samom ukljcenju od smera sajma na gazelu. Saucesce njegovoj porodici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam prosao tuda oko 7h ali nicega nije bilo. Tek kasnije na TV studio B sam video snimke nesrece uz komentar da nije imao kacigu! Njemu neka je laka crna zemlja a devojci brz oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru. Saucesce porodici. Je li momak clan foruma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koja yamaha, koje boje? znam ih dosta sto odgovaraju opisu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan B92 Info Vesti Hronika U nesreći jedna osoba poginula 27. jul 2009. | 08:49 | Izvor: Beta Beograd -- Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Beogradu. U informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije kažu da se nesreća dogodila u 4.45 na mostu Gazela kada je motor marke "jamaha" izleteo sa kolovoza i udario u zaštitnu ogradu. Osoba čiji identitet još nije utvrđen poginula je na licu mesta. Kako je agenciji Beta rečeno u Urgentnom centru, u toj nesreći povređena je i devojka T. A. (17) koja je se nalazi na neurohirurgiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MOJE SAUCESCE PORODICI I PRIJATELJIMA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ode jos jedan zivot....saucesce porodici i prijateljima... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce, kao prvo... A drugo, ne bi bilo lose da ima jos koji detalj sta kako da nesto naucimo i manje ovde pisemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bilo na vestima,zuta R1,ime nisam uspeo da cujem.Opet stara prica,bez kaciga,verovatno neprilagodjena brzina...Saucesce porodici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan koja yamaha, koje boje? znam ih dosta sto odgovaraju opisu.... Zuto crna Gore zuto dole crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bez opreme 4 ujutro verovatno i popio cim se zakuco u ogradu, devojka stradala. Kad god nocu vozim kroz Bgd nagledam se momaka sa devojkama kako divljaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzy 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 27, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan žao mi je mladog života, ali njega konkretno ne. kapiram da je dečko bio klasična nakurčena ložana sa sponzorušicom pozadi. nema izgovora za nenošenje opreme, nikako da ljudi shvate. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Bez opreme 4 ujutro verovatno i popio cim se zakuco u ogradu, devojka stradala. Kad god nocu vozim kroz Bgd nagledam se momaka sa devojkama kako divljaju. Kako je ovo receno ispade da je zeleo da nastrada. Kakva god da je situacija bila sigurno nisu/nije zeleo da se ovako zavrsi. žao mi je mladog života, ali njega konkretno ne. kapiram da je dečko bio klasična nakurčena ložana sa sponzorušicom pozadi. nema izgovora za nenošenje opreme, nikako da ljudi shvate. Brate kakav si ti smarac sa predrasudama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan saznao sam o kome se radi milos markovic mislim da je sa avale tj drugari su mu odande upoznao sam ga skoro, cak stavise video sam ga to vece, 5 sati ranije. grupa od njih 5-6 je bila na adi motorima, krenuli su na nbgd , drugar koji je bio sa njima kaze da su isli oko 70-80 a on je prozujao pored njih kod sajma (tj velikom brzinom) nije nikad nosio kacigu barem ga ja nisam video sa njom. nije uspeo da skrene u toj brzini. devojka koja je bila pozadi , upoznali su je to vece na adi. mislim da je tijana arsenijevic tako nesto. mislim da je motor r1 2006 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 27, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan žao mi je mladog života, ali njega konkretno ne. kapiram da je dečko bio klasična nakurčena ložana sa sponzorušicom pozadi. nema izgovora za nenošenje opreme, nikako da ljudi shvate. Brate kakav si ti smarac sa predrasudama. ja sam rekao svoje mišljenje, nisam rekao MA STO POSTO JE BIO NAKURČEN, samo predpostavljam, i cela situacija ukazuje na to da jeste, i ti znaš na kakav profil osobe mislim, ali eto moraš da uđeš u diskusiju zar ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Jul 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Živi brzo i umri mlad da budeš lep leš. Laka mu zemlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 27, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan prvo, forum služi za razmenu mišljenja i ako po tvojoj logici mene niko nije pitao za mišljenje, zašto onda ti ostavljaš svoje mišljenje ovde? šta ćemo sad ? drugo, mogu da kenjam po nekome ko ne nosi kacigu i vozi maloletnu devojku isto bez kacige ko zna kojim brzinom kroz grad. ista ta budala je mogla da se zakuca u tebe i da zaginete obojica, pa bih te onda pitao da li smem da kenjam po nekome ili ne. i još jednom, žao mi je mladog života i još žalije što je ovakvih ljudi pun grad, a vi ste se skupili ovde i dajete mu neku počast i saučešče? nema izgovora za događaje ovakvog tipa i doviđenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Momak je iz Zuca ispod Avale......juce sam ga video kada sam isao na plac.....strasno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan SAUCESCE PORODICI I PRIJATELJIMA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...