VojaGSXF 0 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki savet koje ulje da sipam u GSXF 600, 99 godiste. Neko kaze sintetika neko mineralno, neko retko neko gusto. Pomozite imam jos malo do servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neki savet koje ulje da sipam u GSXF 600, 99 godiste. Neko kaze sintetika neko mineralno, neko retko neko gusto. Pomozite imam jos malo do servisa. Manuali su dobra stvar.... onako BASH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan pa trebalo bi da ti pisena na cepicu od ulja koje fabricko ulje ide u taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan i ja vozim gsxf. pogledaj u manualu šta piše ali mislim da ide isto kao kod mene,sintetično. u moj sipam Motul 300V Factory Line 10W40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 ti je sasvim dovoljan tako da nemaš brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...