Vuleta 839 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo onaj iz Pirota? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ne nije taj iz Pirota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 22, 2015 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav je bio moj,vranac ,nek ti je sa srećom i da te služi a i ti njega. Nema Iccakg da okači neku sliku svog TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecno,u zdravlju vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Багзи 20 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požega Motocikl: Honda Transalp XL650 Prijavi odgovor kao problematičan Нек је са срећом, исти као мој. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Багзи 20 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požega Motocikl: Honda Transalp XL650 Prijavi odgovor kao problematičan Skuteras - реци ми какав је Vstrom, мени се свиђа како изгледа, да ли ти је бољи од трансалпа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bagzi reci mi koje godiste je ovaj tvoj TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ih bolji, ne znam šta da ti kažem, bolji je manje troši ima mnooogo više snage, udobniji je za dvoje što će reći i kad se voziš sam. E sad izdžljiviji nije, TA je mnogo žilaviji motor od Stroma. Generalno više sam voleo TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Багзи 20 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požega Motocikl: Honda Transalp XL650 Prijavi odgovor kao problematičan Мој је 2000. год. можда си га видео на огласима. Нешто се мислим да пређем на неког варадера или нешто слично. Зато и питам скутераша какав је стром, право да вам кажем жена и ја повелики (сад би ме убила), па ми се чини да би нам одговарало нешто мало јаче Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan A da da video sam ga sad,dosta dobro izgleda.Nego pošto mi fale štitnici za ruke,jel znate gde ima da se nađu,ja našao na ebay-u nešto: http://www.ebay.com/itm/121440337165?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima imam nesto novih delova za TA http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105327-novi-delovi-transalp-650/ Jos uvek u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kockar90, nek je sa srecom skuteras- da li je moguce da 650 vstrom trosi manje od 4l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan E nisam skontao odma šta si me pitao al Troši manje od TA. Ja na Trandzi nisam uspeo da spustim mnogo ispod 5l.Na auto-putu Troši 5,6l verovatno može i više ako ga baš gaziš, na regionalnom putu sam prešao 420km Pa sipao 16l znači ostalo je 6l u rezervoaru, to samo jednom, inače troši tu oko četvorke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da slika kako izgleda prekidac za svetlo na RD11 modelu 04' god. cini mi se da je na mom menjano nesto pa imam neke nedoumice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 5, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su isti prekidaci na modelu 600 i 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 5, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slike nadjoh na netu,pise da je od modela 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike mog motora 2004god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da da tako je i kod mene,međutim čim dam kontakt svetli oboreno svetlo,a pozicija ne čak i kad upalim pozicija ne radi,takođe ni nazad,štop radi a pozicija ne,kako je kod vas?Kolko ja znam na kontaktu treba da je pozicija a kad upali motor tek onda kratko svetlo?Nešto su petljali braća bugari oko struje mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IccaKg 32 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 26 postova Motocikl: Honda xl650v Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se kacio neko vreme na forum pa sad videh da ste me pominjali... Kockaru zelim srecu sa novim motorcetom! Sa TA se sigurno neces pokajati! Kao sto Skuteras rece imamo slicne ljubimce. Nekad je bio kod Skuterasa, sada kod mene, sjajan primerak, ja prezadovoljan! Tu je i par slidza... Elem, pozdrav za Skuterasa, novog kolegu Kockara i sve ostale drugare iz TA ekipe! Jedva cekam da se pojavi malo sunca pa da krenemo da se zezamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da da tako je i kod mene,međutim čim dam kontakt svetli oboreno svetlo,a pozicija ne čak i kad upalim pozicija ne radi,takođe ni nazad,štop radi a pozicija ne,kako je kod vas?Kolko ja znam na kontaktu treba da je pozicija a kad upali motor tek onda kratko svetlo?Nešto su petljali braća bugari oko struje mislim... kada das kontakt treba da popali sve i kratko svetlo i pozicije napred i nazad proveri sijalice za poziciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ok videću hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano April 18, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko menjao osvetljene u tabli,meni je jedna crkla a ostale dve jedva tinjaju,možda bih ubacio led umesto ovih,našao sam da idu T10 led? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao. Idu ubodne sijalice T10 od 1.2 do 1.8W po specifikaciji. LED sam probao I mora da bude sa sirokim opsegom osvetljavanja da bi radila posao. Ipak na kraju sam vratio standardne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano April 20, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kaži mi koje konkretno si stavljao,jel kompilovano da se zamene?Ja planiram konkretno ovakve da stavim,a ima i jačih i sa više dioda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...