Jump to content

Moto Zajednica

Laverda 500 Sport

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Dobio sam ponudu da menjam moju Hondu za Laverda 500 Sport  iz 1984 pa me zanima iz licnih iskustava kakva je to masina.Prednosti i mane motora i neka realna cena posto nisam uspeo nista znacajno da nadjem na netu.Znaci zanima me opustena voznja do 100-120 i kako se ponasa na duzim relacijama.

post-1597-12879043032986_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

zaobici u sto sirem luku,,,delova nema,gumeni spaner lanca bregaste crkava ,kao sto  stampar rece dobar motor,lepo ide,lep i zvuk,,al delovi ,,,,,em skupi em ih nema,ja ih nabavljao u sloveniji preko ropovsceka,al nema ni ta veza vise,znam za dve u kg u,jednoj crkla glava jednoj spaner, jednoj u zabarima isto spaner, i tako,redak primerak,moja bivsa u paracinu  jos se vozi,alnaser jos malo isti ko  ficin,i tako, a za japanca delovi pod krusku,brzom postom za par dana stizu,,,,zaobidji,,,,,

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pre par godina sam pazario jednu u kaludjerici,fini primerak je bio,jes da joj je posle crkla glava,pa sam nadrljo sa soljicama,sreca pa je slovenac imao rezervnu glavu,,uh spasio me,,,,,,jako osetljiva po pitanju pregrevanja nije za defile na skupovima,,ma izbegni ako mozes,,,,,,,,to je vec raritet od motora,,,,,,delovi skupi,,sam ako nadjes neku za delove a da joj nije crkla glava ili spaner,....

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

imao jedan poznanik iz mog mesta,uzeo covek nov u ono vreme ,imao problema sa glavom motora[to im je najveca boljka]vise bio na popravci nego koliko ga je vozio.a da ne kazem delovi su jako skupi[ako ,uopste ima],puno skuplje nego za japanske motore.zaobidji ,kako je prethodnik napisao.

• U prolazu, 10 postova

Hvala vam ,nije na odmet da se imaju takve informacije.Definitivno odustajem od zamene.Ipak mi treba iole siguran motor barem sto se tice nabavke delova.Dobra je meni moja Hondica CBR al ne mogu zenu da prevarim da sedne na nju :(,pa sam primoran da je menjam za neki cruiser ako mislim da idemo negde dalje motorom.Jos jednom hvala na pomoci.Moze lock.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja