Jump to content

Moto Zajednica

Vkend voznja po Vojvodini - 29/30. 08.

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pa da vidimo koliko ima zainteresovanih...

Plan je sledeci... vikend 29/30 avgust - okupljanje u NS

ruta od prilike sledeca:

NS -Zrenjanin - Srpska Crnja – dvorac Nojhauzen za generala Hermana Geringa - Palic

* Videcemo jos da ubacimo nesto u rutu, samo malo da istrazim cega ima

* Spavanje na Palicu...

--------------- ovde ima nekoliko opcija. Ima nekoliko vila t.j. privatnih i salaskih smestaja koji primaju od 20-50 osoba (pun kapacitet) a cene su od 1000-2000 dinara po osobi. Struktura soba je uglavnom francuski lezaj i eventualno pomocni lezaj

--------------- hoteli koji su skupi i cene krecu od 3500dinara po osobi

--------------- kamp za koji nisam jos nasao cene ali cu i to uskoro znati

Palic - Sombor - Bac (rusevina neke tvrdjave) - NS

Ovo je grub grub grub plan, samo sastavljen na papiru. U narednih 10-ak dana cu da dodam sve informacije koje nadjem, pa da konkretizujemo stvari.

Ono sto je veoma bitno je da se u narenih 10-ak dana prijave svi koji su zainteresovani za ovu voznju da bismo znali koliko ljudi imamo, da bismo mogli da nadjemo odgovarajuci smestaj ili vise njih i da mozemo pregovarati u vezi cena smestaja. Takodje bih vas zamolio da napisete pored imena i zeljenu strukturu lezaja po sobama. Morate shvatiti da posto nisu hoteli u pitanju da je ovo malo komplikovana stvar i ne bi bilo lose da se svi postavimo prema ovome sa dozom kompromisa, i da ne trazi svako sobu za sebe samo tako iz nekog hira. Svakako cemo pokusati da smestaj nadjemo kakav je zeljen!

******************************************************************************************

Zasad najprimamljivije deluje smestaj u vili Lira gde po zvanicnom cenovniku za grupu od preko 20 osoba nocenje sa doruckom po osobi izadje 1350 dinara, sto je po meni vise nego pristojna cena. Strruktura soba je:

* 1 x apartman za 4 osobe

* 8 x dvokrevetne sobe

* 3x soba sa franc lezajem (2 imaju i pomocni lezaj)

* ukupan kapacitet 32 osobe

Toliko zasad, pa se upisujte a ja cu pokusati da u sto kracem roku postavim konkretne informacije

**************************************************************************************

Zasad zainteresovani:

- quasaar

- federfufna

- drBane

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Evo ja da se prvi upisem, zainteresovan sam, znacu sve za koji dan, idem na neku voznju pa me nece biti 2-3 dana.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Pa i ja sam generalno za, jedino što ne mogu baš toliko unapred da planiram :)

I jel može samo neki info koliko je odprilike ruta u km čisto da znam i zbog finansija

Pa i ja sam generalno za, jedino što ne mogu baš toliko unapred da planiram :)

I jel može samo neki info koliko je odprilike ruta u km čisto da znam i zbog finansija

E Bane Bane... pa koliko mze biti duga ruta po Vojvodini!?!?  ;). Nisam tacno racunao ali od prilike sve ukupno sa pocetkom i zavretkom u NS 500-600km

• U prolazu, 46 postova

Svidja mi se predlog, isao bih samo sto je mnogo rano da se donose odluke obzirom da je vreme ovoga leta totalno naopako, a za ovakav put (bar meni) potrebna je prognoza bez ijednog oblacka. Btw kampovanje sa satorima je mnogo originalnije a realno i jeftinije, tako da mi se ta varijanta vise svidja, naravno ako ima jos istomisljenika.

PS jel ne mozes ranije, ili si iz nekog drugog razloga odabrao kraj avgusta?

Svidja mi se predlog, isao bih samo sto je mnogo rano da se donose odluke obzirom da je vreme ovoga leta totalno naopako, a za ovakav put (bar meni) potrebna je prognoza bez ijednog oblacka. Btw kampovanje sa satorima je mnogo originalnije a realno i jeftinije, tako da mi se ta varijanta vise svidja, naravno ako ima jos istomisljenika.

PS jel ne mozes ranije, ili si iz nekog drugog razloga odabrao kraj avgusta?

1. U narednih nekoliko dana cu da saznam i za varijantu kampa kakvo je stanje i naravno svako ce imati izbor koji ce smestaj da odabere. U slucaju da se u toku voznje ili pri dolasku vreme pokvari, imacemo mogucnost alternativnog smestaja u ovoj ili nekoj drugoj vili samo sto je potrebno da sako ponese novaca za tu varijantu

2. kraj avgusta je odabran iz vise razloga: uglavnom su svi sada pa do kraja avgusta na godisnjim odmorima, na moru ili gde god, zatim i ja idem za 10-ak dana na put, pa mi i ne ostaje previse vremena za organizaciju, a i inace sam uzasno tanak sa vremenom, a onda tu je i cinjenica da ima par skupova koje veliki broj ljudi posecuje (kao sto je recimo, Bijeljina) i veoma mnogo onih koji nisu otputovali na godisnji ce ici na neki od tih skupova.

Sve u svemu, ovo je prva ovakva Vojvodjanska voznja, a dogodine cemo ih imati vise. Preko zime cemo iskontaktirati dosta ljudi na nekim zanimljivim Vojvodjanskim lokacijama, da vidimo gde bismo mogli da odemo, pa ce svaka od tih vikend voznji biti drugacija

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Sve u svemu, ovo je prva ovakva Vojvodjanska voznja, a dogodine cemo ih imati vise. Preko zime cemo iskontaktirati dosta ljudi na nekim zanimljivim Vojvodjanskim lokacijama, da vidimo gde bismo mogli da odemo, pa ce svaka od tih vikend voznji biti drugacija

jedna jako lepa ideja koja me je odusevila,samo me je zao sto cu prvu voznju propustiti jer ja onda krecem na godisnji motorom

Za par dana idem na more. Vracam se 17-og. Ukoliko do tada ne bude vise prijavljenih, organizovacemo za malu grupicu voznju, stim da u tom slucaju necu da se cimam sa rezervacijama, nego cemo sve odraditi usput.

I dalje je aktuelan datum 29/30 avgust, a moguce je i eventualno pomeranje na prvi vikend septembra.

Videcemo sta i kako, prvo da vidimo da li ce biti prijava

Stvari stoje ovako...

vremena da obidjem lokacije nemam, jos sledeci vikend imamo i davanje krvi.

Zasad plan je takav da se provozamo do Srpske Crnje i pogledamo te vile, zatim do Kikinde gde bi nas ugostili nekim kotlicem MK EKIPA a zatim do Palica, gde bismo nocili i muvali se po sopstvenom nahodjenju.

U povratku Sombor i Bac, gde je rusevina tvrdjave pa preko B. palanke nazad za Novi Sad.

Sve se zbog davara na vikend 29/30 avgust.

Medjutim, posto je interesovanje ovako malo, ukoliko ne bude vise prijava, odlozicemo sve za neki drugi put, kada budem imao i vremena da se bolje organizujem. Meni je zaista zao ali osim dobre volje trenutno nemam nista vise. Posla preko glave i u firmi i kod kuce, tako da jedino sto mogu da ucinim je da predvodim kolonu i da pregovaram o svemu na licu mesta.

Voznja se odlaze za neku drugu priliku iz 2 razloga, koji se preplicu:

1. Nezainteresovanost

2. Moje nemanje vremena da detaljnije pripremim i predstavim celu voznju i izlet

Ali ima vremena, organizovacemo se

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja