Cvijanović 1760 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Koju kacigu preporucujete do 100E?Ja se zalepio za MTR-ov model Jalous.Nije bas od najlaksih,ali ima taj suncani vizir,neki dodatak ispred nosa....Kakav je to proizvodjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jos 20 eura preko i imas skorpion iz Luis-a ekstra za taj novac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi MTR iz louisa, provereno dobre kacige. Imao jednu od 50 eura a sad imam agv s4 od 250 eura i nista bolja od mtr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 24, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi MTR iz louisa, provereno dobre kacige. Imao jednu od 50 eura a sad imam agv s4 od 250 eura i nista bolja od mtr. To više govori koliko je loša agv kaciga nego koliko je dobra mtr Moj izbor bi za tu kintu bio Nolan N92 mat crna 99,95 eur u Luisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1760 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Bejah juce do BG-a,probao sam Shiro na Crvenom Krstu i Marushin u Golsvortijevoj.Kod obe marke imam lufta izmedju brade i kacige(mogu dva prsta da uguram unutra).Recite mi jel to jednostavno tako kod full face-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 26, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da ti brada ne izlazi ispod kacige i da kad je prodrmas levo desno ne moze da se mrda a da ti ne pomeri glavu. Ja nosim XS kacigu i imam lufta od brade do kacige dosta. Sto je normalno, jer su deblji sundjeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1760 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da,rece to mi rece i Lalajko!Ima dobrih modela....Najbitnije je probati na licu mesta,do petka resavam sta cu i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupujem jeftine kacige . . . probiker , mtr . . nosim ih jednu sezonu jer ih i ne cuvam nesto narocito ! Sve sto pise na viziru su ljudi ispostovali . Nolan placam po mom misljenju samo ime ! Slucajno se desilo da mi na auto putu izleti grlica i udari u vizir . Kciga Probiker je ostalacitava i meni sacu vala glavu . Posle izvesnog vremena komsiji se isto to desilo na Nolanu , nosaci vizira pukli ! A prave kacige se nose na GP-u i u F1 , eto kako je MASA prosao sa odlicnom kacogom koja kosta ni sam koliko para . Sta reci . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 4, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Masina kaciga kosta oko 30 000€, mislim da je napravljena od istih komponenti kao i bolid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1760 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan E,pa ovako.Hteo sam da kupim HJC ZF-9 ali nema u M velicini,narucim iz louis kataloga preko coveka iz Valjeva Uvex 515-Boss,(skroz bela)nema je na stanju,na kraju sam se ipak (silom prilika)odlucio za ezotericnu tvrtku Marusin i njihov model 777.S obzirom da sam nosio KYON-ov jet model,tako da nisam nesto posebno kompetentan da je kao nesto ja ocenjujem,ali na ovom putesestviju sam se nagledao i isprobao pa sigurno 20-ak integralnih modela raznih boja,ukusa a bogami i mirisa,tako da znam da uopste nisam pogresio. Evo i slike Majke Mare,Maruske,Marelice,Marelinje,Marelinjite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako si zaista probao i posle 20 modela procenio da je ovo kaciga za tebe, onda super! Sad, naravno da bi za vise para mogao kvalitetniju i sta ja znam...ovako, neka ti ovaj Marusin nikad ne zatreba! Jedino sto bih dodao kao savet, a ne odstupa puno je da izbegnes mat. ostaju tragovi koje moras krpom da skidas, sto je ok ako posle voznje ides odmah kuci.Razmisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1760 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima boljih modela,ali nisam hteo da idem preko 10kg.din.Sto se tice fleka,nije mi problem da je obrisem-UVEK ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Imam LS2,full face. Na netu sam citao o njima. Imaju homologaciju. Tu su do 100 evra. Licno sam zadovoljan. Dobra je ventilacija,nema preteran sum,postava se skida i debela je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu - koju kacigu biste kupili da nemate ogranicenje u fondu za kupovinu? Arai? AVG? Nolan? Nesto cetvrto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onu ko Masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Onu ko Masina mislim da sam negde procitala da joj je cena 30 000 :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1760 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nema svemoguce kacige...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo duže vozim a kacigu gledam po tome dal sam u gradu ili na otvorenom. Pa ovako kod proizvođača kaciga kad se pogleda sajt kod ful kaciga uvek stoje i kragne koje se posebno prodaju a služe da kaciga zadnjim rubom nestigne vrat. Jet za grad jer ti je vidno polje veće pod uslovom da se ponašaš kao učesnik u saobraćaju i umereno voziš.FLIP kombinacija Jet i FUL ali obrati pažnju na zadnji rub da je podignutiji i ima izraženu postavu. A što se tiče atesta svakako mora da ima . Ja po gradu uglavnom Jet a skoro uvek mi je u koferu FLIP. FLIP sam uzeo MTR i drugar kupio MDS isto FLIP i kaže bučma jer je probao moju i po tome zaglučio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ...na kraju sam se ipak (silom prilika)odlucio za ezotericnu tvrtku Marusin ... Zato "ezotericnu", da nisu neki sektasi kao oni sto su pustili sarin u metro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1760 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok........Ja to vise,onako u stanju blage euforije i psihicke labilnosti.Do duse,vecina se do sada nije sretala sa Marushinovim kacigama.Inace kaciga je ''nalegla'' i veoma sam zadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korektor 0 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene muci kupovina kacige.Imam u planu da dam do 130e.Gledao sam u guevari flipp up za 115.Sta mislite o tome? Nemam iskustva u kupovini i biranju ikacige pa bi mi bilo kakav predlog modela za ove pare dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu - koju kacigu biste kupili da nemate ogranicenje u fondu za kupovinu? Arai? AVG? Nolan? Nesto cetvrto? to je bar lako. arai rx7 carbon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Nemas bolji brend za te novce ,ali ti je najbitnije da ti odgovara za oblik tvoje glave, moze da kosta i puno ali da tebi ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan u svetu kaciga postoje Arai i Shoei,sve ostalo je za dobar nivo ispod sto ne znaci da su lose marke,proizvodi....ali su ove dve prvo navedene jel nesto sto diktira zakon,inovaciju,sigurnost i sve ostalo vec dugi niz godina uz neprestano ulaganje i razvijanje novih materijala i sistema...licno posedujem 3 Arai kacige i dve Vemar...Shoei mi se uvek svidjala ali nije za moju glavu...pojma nemam sta se ovde sve prodaje za 100 eura al druze nemoj molim te samo one shiro i te u rodicu )...ako mozes da nadje za te pare negde fibru a ne termoplastiku,uzimaj je bez obzira na grafiku jer je fibra za te pare poklonjena ...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...