sreten75 398 Napisano Jul 22, 2009 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Iako je o ovome puno puta bilo reci,otvorio sam novu temu,jer imam neke konkretne informacije.Hromiranje aluminijuma radi firma Bosnjacki,tel.022 481782.U Bg-u delovi se skupljaju u firmi Galvanotehnika,tel.011 2446754,nalaze se u gradic Pejtonu iza Zike slike.Meni su uradili masku za telefon(koju sam prethodno ispolirao do savrsenatva,tj.ogledala) i ispalo je perfektno.I zamislite,nisu hteli nista da mi naplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas okvirno neke cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 398 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,pitaj na onaj 022 tel.Mislim da ako su dobre volje ne naplacuju dzidza bidze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan a poliraju sve i svasta ili ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 398 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Vecina firmi koja radi galvanizaciju,tj.cinkovanje,hromiranje...ne radi pripremu,odnosno poliranje.Za ove ne znam.Razlog je vrlo jednostavan,poliranje ume da bude dugotrajan i mukotrpan posao.I zato polirci poprilicno naplacuju svoje usluge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim za bosnjackog poliranje pitajte sve sto vas zanima cene mogu samo okvirno da vam kazem pozdrav MAX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...