Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komentari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 9, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan batina je iz raja izasla :evil: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Maloletnog M.P. obesiti za muda na orah! :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 9, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovakvih klinaca kojima mame i tate kupuju sve sto zazele smo svi mi na losem glasu. kazniti i njega i roditelje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija ljudi :cry: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima boga, meni su tog dana tako zagorcavali zivot og ranog jutra da sam se bas pitao sta li ce se desiti do uvece. Da neko ne shvati pogresno, osudjujem postupak u sakom pogledu. Ovo je samo bio komentar u domenu kosmicke pravde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam procitao tekst, zanemeo sam i :shock: se kao blesav; jer prvo sto mi je palo na pamet je da je u pitanju mozda "drpljen" moj motor! Parkirao sam ga kod prijatelja u garazi, 150m od ugla M.Rakica i M.Ruzica, i isto je Yamaha a i neregistrovana!! Nisam imao daha dok nisam proverio telefonom, i dobio odgovor da je sve u redu. Izvin'te za offtopic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zamiaslite samo kako ga sad tuku...napao im kolegu...mokrim novinama po maloletnom dupetu...xexexeex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 9, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Klinac je zasluzio da ga biju, isto tako je mogao i da recimo povredi neku trudnicu sa bebom, zenu koja gura kolica, stariju osobu, ili ma kog drugog prolaznika hahah a ja vidim juce gledaju me kerovi onako sa strahom nece da me zustave Sumnjam da te se plase :wink: pre ce biti da ih mrzi da se akaju sa tobom Usput, mislim da je izraz "kerovi" malo bezveze, ni ja nisam posebno ljubitelj policajaca ali ipak.. zamisli da za tebe neko kaze da si "ker"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 9, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je klinac veæ dobio šta je zaslužio, a ''kerovi'' stvarno nisu na mestu pa su obrisani. Nadao sam se da smo sve te FORE veæ davno rašèistili. Nema kerova, crnèuga, ciganštura, šiptara, i sliènih etiketa! Svi smo isti na dva toèka i TOÈKA!!! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10223 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 4531 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Srbija ljudi :cry: Brate Dirty nije Srbija nego kucno vaspitanje to se desava svuda u svetu (klinci su klinci) Ali je zasluzio dobre batine samo tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napaljen klinac... Steta sto mu se nemoze pomoci :cry: , sada kada je izasao clanak u novinama jos vise ce se utripovati da je bas ON nesto bitan lik u gradu i njegovo ponasanje ce biti zasigurno jos gore :twisted: ebi ga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A ništa pendrek u prednji toèak, hehehe... Lepo æe se klinac provesti, osim ako mu nije tata nije obijao trafike kad je bio mlad, pa mu sredi i dozvolu za nošenje oružja, da može da puca kad mu neko dobaci iz automobila... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 9, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ee sad lepo mi treba da ga uhvatimo pa da ga oderemo od batina i da ga odvedemo na dunav da ga davimo jedno 5 dana i da ga vezhemo sajlom i da ga razvlachimo!! zbog ovakvih ljudi svi misle da smo mentalno nestabilni mi koji vozimo motore (bajkeri, motociklisti :? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 9, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo kad se razdvoji: "]ee sad lepo mi treba da ga uhvatimo pa da ga oderemo od batina i da ga odvedemo na dunav da ga davimo jedno 5 dana i da ga vezhemo sajlom i da ga razvlachimo!! pa onda sledi nastavak: "]zbog ovakvih ljudi svi misle da smo mentalno nestabilni mi koji vozimo motore (bajkeri' date=' motociklisti :? )[/quote'] :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: i sit se ismejah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 9, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Okrade, bas tako, upis`o sam se od smeha Cek` cek`... sad mi nesto pade na pamet... jel` pravilnije Okrade ili O! Krade? :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Decembar 9, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan A i policajac mozda teo da bude mudonja mozda je mogao da skoci u stranu ( ko u matrix-u ) da se skloni.... jbg ko bi ga znao nema detalja :roll: da,da al ce da prsti guzica od mokrih novina hehehe :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 9, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A i policajac mozda teo da bude mudonja mozda je mogao da skoci u stranu ( ko u matrix-u ) da se skloni.... jbg ko bi ga znao nema detalja e to bas htedoh da napisem , al me B.Boy preduhitrio... pa sto se kreten nije sklonio kad je video da motor ide pravo na njega ?! naravoucenije : obojica su... :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 11, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i onda pokazzemo koliko smo svi mi jako tolerantni i da mi nikad ne greshimo... mislim... ljudi onanisanjem proshlog vremena se samo mozze stecci iskustvo vishe... poenta priche je da se svakom deshavaju ispadi ili ti gluposti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 11, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan A i policajac mozda teo da bude mudonja mozda je mogao da skoci u stranu ( ko u matrix-u ) da se skloni.... jbg ko bi ga znao nema detalja e to bas htedoh da napisem ' date=' al me B.Boy preduhitrio... pa sto se kreten nije sklonio kad je video da motor ide pravo na njega ?! naravoucenije : obojica su... :twisted:[/quote'] Ja sam sinotj imala slichu situaciju, samo s kolima...Vetj sam proshla pandura kada se on u poslednjem trenutku odluchio da me zaustavi, i onda je bukvalno iskochio na sred kolovoza [na belu traku] i zamahao onom crvenom palicom...Jedva sam ga izbegla i zaustavila se... Izvinio mi se posle, shto je tako izleteo...rutinska kontrola bila, dozvola, saobratjajna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 11, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nego , ja bi da toga maloga pushte odma , i onda da ga mi shutiramo u guzicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...