pronto 6725 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vid'o sam ovo cudo drugari! Moram sa zaloscu da potvrdim svoj sud. Imace sigurno i svoje poklonike,ali ja necu biti medju njima.Izgleda je opsti trend da se prave "tanki" motorici sa ogromnom snagom,a ovo mi deluje pravi predstavnik takvog jednog stila.Ne mogu da se otmem utisku da je maksimalno pazeno da se ne probije (vrlo siromasan) budzet i da je sve nekako slozeno na brzinu,iako se o pojavi ovog modela prica vec dosta dugo. Honda (priznajem da sam odusevljen),cutala,cutala i na kraju najvise noviteta.I to prilicno interesantnih. Suzuki ce sigurno da ostane visoko u segmentu sportskih motocikala,ali ovaj pokusaj da se u neku ruku vrate u klasu 750 naked,bojim se da im nece zavrsiti slavno. Jedino mozda cena,o kojoj jos nista nisam cuo.Mozda ga ponude po povoljnije od konkurencije,sto je vrlo verovatno,jer tu nema apsolutno niceg posebnog i originalnog (na stranu agregat). Kako samo jeftino izgledaju ram i zadnja viljuska ofarbani u sjajno crno,kao auto lakom I tako.....necu vise da trujem.Treba sacekati i testove,ali bez obzira na to,slusajuci malo i prve komentare u gomili to je eto neki prvi utisak. Sa srecom Suzuki,nisi odusevio... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 24, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Novi GSR 750 je jako dopadljiv motor, na evropskom tržištu bi mogao ozbiljno da pomrsi konce direktnim konkurentima kao što su Kawasaki Z 750 R ili Yamaha FZ 8 ... Ali sa cenom koja stoji na sajtu Eurosumara, na našem tržištu je unapred osuđen na propast : Suzuki GSR 750 - 9390 eur a Kawasaki : Z 750 R (2011) - 7400 eur Z 750 (2011) - 6790 eur Z 750 (2010) - 6425 eur A da je dobar ... dooobar je ... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što su prednje migavce i auspuh učinili tako običnim. Razočaran sam izgledom, od muškog motora su napravili neki malo manje muški motor, od motora kome Kawa Z i nije bio konkurencija (mislim vizuelno) napravili su motor koji ne razlikujem od Kawasaki Z750. Šteta, volim GSR zbog lijepih auspuha, migavaca na rezervoaru, interesantnog fara, širine, kulturnog agregata za nas koji ne volimo previše gasa.... Ne sumnjam da je dobar, ali nije po mom ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Mart 22, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan 9390e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...