mbz345305 5 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se urednicima na obnavljanju oglasa al posto mi je oglas obrisan zbog aktuelno evo postavljam ponovo . Posto nisam upucen bio za to posto videh da vecina to radi pa rekoh aj i ja. Motor je u odlicnom stanju, nove gume, uradjen servis pre 1000 km, nove svecice, ulje, zamenjen drzac lanca balansera stavljen nov, nastelovani ventili, zamenjeni semerinzi i ulje u prednjoj viljusci, kofer kappa 46l, moze zamena za maxi skuter. Nije registrovan, potrebno je prepraviti auspuh. Motor je 1992 god. Cena 2000 e u kesu ili u zameni 2400e ..... kontakt tel. 063/345-305 Goran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 20, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Au prelep je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo obavestenje za potencijalne kupce danas je moje magare registrovano narednih godinu dana.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo motorce... za te pare ni preko ne moze da se nadje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan E druze moj evo da te obavestim da sutra idem po auspuhe bili su na prepravci tako da je magare od sutra i sa uradjenim izduvima. Tako da potencijalni kupci znaju da je motor konacno bez trenutnog ulaganja. Sto bi rekli samo polako i pun gas....... Poz za kolegu forumasa bokilica za njegovo strpljenje a moje smaranje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Avgust 9, 2009 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je dobro sto ga sad prodajes. Stvarno bi bilo glupo da ga vozis sad kad si ga doveo u A1 stanje ! Ono sa supljim auspusima koji grme, sa istrosenim gumama, to je imalo neki smek, ovako...nije to TO ! Samo ti to prodaj,sta ce ti, pa opet kupi nesto, zvekni pare u njega, sredi..... hej to je nova dimenzija trgovine - "kontratrgovina" :D ! Samo komsija, sad mene zovi da ja izaberem nesto da mi sredis, pa da to ja kasnije otkupim. Ako ti tako hoces ja cu da ti kazem SRETNO ! Sredio auspuhe.... meni se bas svidjalo onako, cuo se na "opasno". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha me komso da znas da sam poludeo al da mu cujes sad tek zvuk tek sad ubija sto bi rekli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi trebaju parice ajmo akcija 1800 e posto je hitno. Zamene vise ne igraju uloge cena ce da vazi jos par dana . Znaci motor je bez ulaganja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1415 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovog (bas ovog tvog) motora ja sam zavoleo iste. Kad me je prosli vlasnik provozao pre 2 godine. Prosli vlasnik ga je odrzavao za desetku. Tako da sve najbolje mogu da kazem za ovaj primerak. Inace najvise na svetu mi se svidja njegov zvuk. Ljudi se okrecu na 200 metra pre nego sto dodjete do njih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi sve prodaje stale pa da ga dam i na poklon ljudi ne bi imali ni za gorivo da dodju da ga oteraju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au sta su ti putevi gospodnji sto bi rekli neki ljudi. Poklanjam Gore navedeni motocikl za 1600e hitno je ljudi za ove pare nema ovakav bicilk a krediti stisli . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo za registraciju... ...al stvarno dzabaluk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa registrovan je a od nove godine kazu da se i 50cc registruje svake godine. Registracija za moje magare je oko 19000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo kvalitetnijih slika da utepamo maler na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos neka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi kostalo da se to carini i sve sa registracijom da se prebaci u CG? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam to nekog carinika u CG pitaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Da si u cg motor bi ti otisao ove sekunde i to u nevidjeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaahaha pa dodji daj pare i teraj il ga stavimo na voz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Bih al se bojim da ce me izaci djavo ipo dok ga prevedem i registrujem na cg table Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da bi te izaslo vise od 400/500e sve . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za potencijalne kupce u cenu poklona ulazi i danasnja zamena ulja i filtera tako da narednih 5000km ne mislite o tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta vam je pa nisam sugav zovite slobodno ne ujedam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Legle neke parice aj jedna lepa akcija do nedelje cena 1500e . Ko hoce stvarno dobar motor a jeftin i bez ulaganja evo mu prilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...