crni5653 120 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bih enduracu DR 600,zbog registracije i drugacijeg nacina voznje za nekog brzinca od 500 ccm, ali sam pomalo skeptican prema motorima sa primarnim prenosom(radilica-menjac) sa lancem,pa bih voleo da cujem(procitam) i vasa misljenja i iskustva sa ovim brzincima: SUZUKI GS 500 HONDA CB 500 HONDA CBR 500 KAWASAKI ZZR 500 KAWASAKI GPZ 500 Jedino za ovog znam da ima lanac. Sta je sa ostalim i kakav prenos imaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko se razume oko ovih motora da mi pojasni kako se ponasaju lanci u primarnom prenosu. Jer sam imao problema sa DKW-om,nisam mogao da nadjem orginalni lanac pa se tu nesto budzilo itd.da ne davim. Ali bih voleo da mi neko kaze kako se sve to ponasa na modernijim konstrukcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislis prenos sa radilice na menjac?ja mislim da ni jedan od njih nema prenos na lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za gpz-a znam sigurno da je na lanac kao i KLR ili ER-5,ali neznam kako se ponasa u praksi,dali se razvlaci i posle koliko predjenih kilometara(okvirno). A za GS,CB i ZZR neznam i nema ko da mi kaze od majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan gpz 500 stvarno ima primarni lanac,a nema ni spaner lanca[koliko ja znam].moj motor cbx 550f honda isto ima lanac ,ali ima i spaner,tako da ako se malo istegli ni onda se ne cuje zveketanje lanca.problem je u tome da ako menjas primarni lanac,mora ceo motor da se rasturi,jer ne moze lanac da se rastavi.puno bolje resenje je ako je taj prenos resen sa zupcanikom,to je moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Za gpz-a znam sigurno da je na lanac kao i KLR ili ER-5,ali neznam kako se ponasa u praksi,dali se razvlaci i posle koliko predjenih kilometara(okvirno). A za GS,CB i ZZR neznam i nema ko da mi kaze od majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od kog motora je ova masina ???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Od kog motora je ova masina ???????? cb750f i z650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...