bagzy 0 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 18, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam ja video se zove cini mi se X9 ili tako nesto.Motor je od Harley-a,sto je opste poznato,pa i nije bas za izivljavanje.Tezak je brate kao crna zemlja i ima izuzetno mali ugao okretanja volana.Ako sam dobro razumeo ovog tipa,ram mu je rezervoar za gorivo,a zadnja viljuska rezervoar za ulje??? Kad se tera "sportski",menjac slabo slusa.Jednostavno motor nije (klasicni V-twin) napravljen za sportsku voznju.Ipak kazu da je vrlo zabavan,ali da ga se brzo izgustira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 18, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio, pricao sam sa vlasnikom jednog, na motoru je sve kontra,cak i retrovizori su postavljeni naopacke, disk po obodu tocka, tacno je da je ram rezervoar..., ali sve u svemu jako mi se svidja, samo Duke mi je lepsi u toj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ti modeli xb9,xb12 su uglavnom pravljeni sa patuljke i hobite sa manjkom ukusa za estetiku ....moje iskustvo je jedan koji je prosao pored mene na gazeli i najezio sam se koliko je dobar zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja dobro kapiram, o ovim motorima pricamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Buell bas super. Niko te ne bi davio da ga vozis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzy 0 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja dobro kapiram, o ovim motorima pricamo? Jeste,to je jedan od modela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Jul 24, 2009 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Prešao sam par km sa xr12firebolt Buell - om, lak za vožnju, kratak, dobro koči (mada sam vidjao i bolje kočnice) razvoj snage linearan, bez explozije u crvenom , kad ga zavrneš samo ode u blikadu i tu trokira ništa od explozije snage koju sam ja očekivao od ipak 1200ccm. Vibracije ko na perkrupaču. Zvuk sa standardnim izduvom ništa specijalno, kontam da bi neki otvoreni izduv tu čuda napravio, plastike prkidača ko na kineskim skuterima. Ali za naše sponzoruše se ubio, sve odlepe jer kontaju da je to skupo i da je samim tim do jaja. Po mom mišljnju svaki drugi motor mi se više svideo od ovog................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan dosadio posle par desetina km, na prvu loptu neobican i zanimljiv ali samo to !!! ...jedino sto mi je ostalo u secanju zvuk otvorenog izduva i paljenje alarma na kolima 2 ulice dalje ) ali to moze i sa bilo kojim drugim V motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...