Jump to content

Moto Zajednica

Aprillia SR50 Di-Tech se zagrcnula... :)

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova

Posto sam odustao od prodaje mog voljenog prevoznog sredstva, poceli su da se javljaju neobicni problemi.

Da krenem od pocetka.

Kad sam ga uzeo zezalo je paljenje i umeo da stucne pri 90km/h.Zamenio sam diznu i sve je bilo ok.Posle toga slicni problemi (namerno kazem slicni) ali tada je stao i ni makac...gurao sam ko budala i parkirao, dok nisam oterao kod majstora i zamenio kompjuter...

i od tada milina jedna...picila ko luda , vozila uzbrdo-nizbrdo, bez bilo kakvih smetnji.

ali u zadnjih nekoliko dana OPET problem.

Kad palim moram da verglam bar 5-10 sekundi kako bi uspeo da upalim motor.I kad konacno upalim, vrlo cesto se desi da radi pola minuta i ugasi se. I tako jedno 2-3 puta dok ne "probije" i ne proradi kako treba.

Al to nije sve...kad mu dam gas, on polako dize brzinu (dobro, nije bas polako :) ) i kad dodje oko 75km/h krene da gubi gas..tj izgubi ga , pa ga ja namerno drzim sa jednako nategnutim gasom, i kad se spusti na oko 70km/h on sam doda gas i nastavi.

Ali nema pravila.To sa gubljenjem gasa moze da se desi i pri oko 90km/h isto kao i pri 75km/h, nikad kad je na manjoj brzini.

Iskreno, sumnjam na prljavu diznu ili pumpu za gorivo...

Ima li neko slicna iskustva kako bi potvrdio moje sumnje?

smor mi je da skidam diznu pa trazim majstora koji ce je procistiti, pa da je vracam, i da skapiram da je pumpa za gorivo....a u sezoni naci slobodnog majstora za takvu zajebanciju je ravno naucnoj fantastici!!!

Aj pa hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova

Njegov je direktno ubrizgavanje, ti imas karb,

@BG te aprilie jako lose rade zbog loseg goriva, stavi 2-3filtera goriva...pa vidi kako ce da se ponasa

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja