apenac 789 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan totalno mi je nestala struja na hondi,proverio sam kleme i osigurače,sve u redu.Ima li neko savet ili neku pretpostavku šta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Jul 15, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mi neprijatno da napisem. Sigurni smo da je akumulator u redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imash li glavni osigurach kod plus kleme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan ma akumulator ok,nov,osigurač takodje ok,nego mi kontakti malo više zaprljani,kontakt sprej rešio problem,upravo sam se vratio sa probne vožnje,Hvala na savetima prijatelji.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...