zli-zili 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege motoristi, zelim da vas obavestim da prodajem svoju masinu. Suzuki Marauder 800 kubika 1997 godiste, presao 30000 km cena 4200 evra Motor je u stvarno odlicnom stanju. Nisu mu potrebna nikakva ulaganja. Lanac, lancanici, gume, sve je odlicno. Akumulator mu je kupljen na pocetku ove sezone. Radjen mu je godisnji servis u Aprilu (ulje, filteri, kocnice...). Mene je verno nosio sirom ove nase lepe zemlje a Boga mi i sire i nikad me nije izdao. Ja ga prodajem jer se selim u Ameriku na dve godine. Kao sto znate masina se ne daje nikome a mnogo joj je da spava dve ipo sezone tako da je pala teska odluka da se proda. (i to u najgorem mogucem trenutku cini mi se) ako je neko zainteresovan neka me kontaktira putem foruma ili direktno na telefon 063/694-770 (Branko) Motor se nalazi u Beogradu. Uzivajte u slikama i pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neka slika.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan jako lep motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan motor je mnogo lep zelim srecu u prodai i verujem da onaj koi ga kupi bice vrlo zadovoljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da ce biti zadovoljan onaj koji ga kupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off... ali motor ti je extra... srecno s prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto bre Zili ? Kako ti nije zao ovakve masine :-) Posto poznajem decka, a i motor od kad je kod njega, mogu samo reci da je fenomenalno ocuvan, nije akan, nema skrivenih mana, odlicno ide. Kupac ce se slatko navozati. Aj neka ti je sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga Markane, kucnuo je cas.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E bas steta. Auto ne moze da se meri bre sa mopedom :-) Al ako si odlucio, nek je sa srecom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Posle pola godine pregledam svoj oglas i mnogo mi je zao sto sam prodao masinu ali morao sam. Ako ovo cita neko od admina moze slobodno da ugasi temu. Izvinjavam se sto sam zaboravio da javim i ranije. Inace motor je otisao nedelju dana posle zadnjeg posta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da zlo bude vece tek sad sam shvatio da je proslo godinu ippo a ne pola 'bem ti zivot al' vreme leti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...