Jump to content

Moto Zajednica

Udes Indjija 12.07.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 250

Oko 20h prolazio sam do Exit kroz Indjiju i u centru prizor koji mi i dalje ne izlazi iz glave...

prizor koji me je poremetio u daljoj voznji, koja mi je i presela...

Ci3MC_12072009003.jpg

mQsOm_12072009d.jpg

qqyNa_12072009001.jpg

OHxcY_12072009002.jpg

Po mom dolasku stize Hitna i Motoristu brzo dizu u kombi, napete prepirke izmedju vozaca kola i drugih bajkera, gomila ljudi se skupila...

Ja sam zatecen 5 minuta samo u neverici posmatrao. Uzeo potom da mobom slikam.

Nakon par snimaka prodrao se Policajac iz uvidjajne ekipe: STA OCES BRE? STA SLIKAS?

Ja zapravo ne znam ni da li je to dozvoljeno?!

Pomerio sam se jer mi nije do price s nim, i posto je Hitna otisla nastavio pod stresom do NS.

Sto se tice udesa ja samo predpostavljam da je auto izleteo sa  parkiralista nevidevsi motor...

Nadam se da neki clan iz Indjije zna nesto vise, kao i u kakvom je stanju motorista!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

To se desilo ispred moje firme i kolega je video trenutak kada su se sudarili.

Kaze da mu je paznju privukao zvuk motora koji je od semafora, (po zvuku) isao punim gasom a tip je sa parkinga izlazio i hteo da skrene levo...nije mu uspelo  ::)

Informacija do koje su došli je da je momak na motoru prosao sa slomljenom nogom i slomljenom vilicom...inace, imao je kacigu.

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 250

Koliko znam Policajca (kao svako drugo javno zanimanje) imas pravo i da snimas i da slikas ali ne znam kada je saobracajna nesreca u pitanju kako je to zakonski regulisano.

Mada pusti ti pandure... nije mi bilo ni mesto ni vreme da se s njim raspravljam...

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Koliko znam Policajca (kao svako drugo javno zanimanje) imas pravo i da snimas i da slikas ali ne znam kada je saobracajna nesreca u pitanju kako je to zakonski regulisano.

Mada pusti ti pandure... nije mi bilo ni mesto ni vreme da se s njim raspravljam...

U pravu si,sam cin tvoga snimanja moze sutra na sudu da utice na tok dokazivanja krivca za udes.Mozda im pobrkas loncice. ;) ;D ;D ;D

• U prolazu, 11 postova

Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci.

Zelim mu brz oporavak i tjerajte toga kretena sto je tako bezobzirno ugrozio jedan zivot.

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Bravo za sina! Kada sam video fotografije, pomislio sam na mnogo teze posledice.Sta ga je, po tvom misljenju, spasilo toga?

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Interesantno je sto je kolega iz zatvorenog prostora cuo zvuk motora a konj u kolima navodno nije ni video ni cuo motor?! Parking Merkatora je jaaaaako problematican jer zbog guzve u glavnoj ulici svi koji izlaze sa parkinga to rade dosta "agresivno".

Sreca da je momak prosao, s obzirom na slike, dosta dobro. Zelim mu brz oporavak.

• Zainteresovan, 788 postova

Problematicno mesto u Indjiji, nabili su hipermarket u centar grada, guzva non-stop, pre nedelju dana na identican nacin auto i kamion su se sudarili. Momak je dao "dobar" primer drugima u vezi toga koliko kaciga znaci i koliko treba postovati ogranicenje u samom centru grada.

Zelim mu brz oporavak.

• Svrati ponekad, 166 postova

Zelim decku brz oporavak

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Decku zelim brz oporavak!!! Interesuje me samo, koji je vrstu kacige nosio, integralku, jet ili neku trecu posto je slomio vilicu a imao je kacigu na glavi.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Dečku želim brz oproravak-imao je mnooooogo sreće. Čika odozgo ga je u pravom trenutku pogledao... A šta je sa sominom koji je vozio auto, mislim na neku izjavu i slično, šta kažu policajci?

• U prolazu, 11 postova

Da stigao je malo da uspori. Nosio je integralku,ali zbog preleta auta i pada na njegovu desnu stanu to jest pravo na desnu strnu kacige verovatno je doslo do bocnog pomeranja i tu je stradala vilica. Vozac auta naravno izjavljujee da ga nije video.

• U prolazu, 11 postova

SRBO tvom sinu zelim  brz oporavak , a ako treba bilo kakva pomoc zovi ..............

poznavajuci decka znam da je oprezan i jako savestan vozac , koi u svakom trenutku nosi kacigu ............

[move]NEDAJSE MLADOSTI[/move]

• Vozac A kategorije :D, 969 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Brz oporavak mu zelim!

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 251

Strasno,pa ako ga nije video to znaci da je slep a ako je slep sta trazi za volanom >:( Srbo zelim ti sinu brz oporavak i sve najbiolje!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja