Jump to content

Moto Zajednica

Trebaju mi fuzasteri, gde ima najpovoljniji (najjeftiniji) moze i polovni?

Recommended Posts

• U prolazu, 77 postova

...kao ja pametan, smislim kupicu neke od kineza oni su jeftini pa.., kad ni kineski nista jeftiniji od japanskih nijansa, pa ovako javno postavljam pitanje sirokim narodnim masama da li neko zna gde bih mogao da potrazim  vozacke fuzastere za motor (mogu i polovni a valjani)? Hvala unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

i mene zanima ista stvar :)

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

prevrti malo oglase ovde i na moto berzi, ima ljudi koji rasklapaju motore pa se kod njih moze naci. ako nemaju bas ti, pitas da li znaju nekoga ko ima, i lako se dodje do osobe koja ima sta ti trazis  ;)

• U prolazu, 77 postova

Pitao ja danas kod Gedze na moto otpadu u Zemunu rece nama one sa gumom (a bez gume ima po jedan - rasparene).

Tek da znate da trazite dalje kome jos treba, ja jos nisam nasao! :-\

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Za pocetak bi mogao da napises dve stvari - prvo za koji ti motor trebaju, a drugo - koji ti trebaju ( prednji il zadnji, levi il desni ) .

• U prolazu, 77 postova

Evo izvinjavam se al' evo ovako, treba mi par vozackih (prednjih) fuzastera za Suzuki GS 500 ali moze samo metalni al moze i samo neki mentalni - nismo kicosi, ali posto ih polovnih nema skoro nikakvih u ponudi to mogu da ti kazem da  za vecinu bajkova, cak nebitno kog proizvodjaca, odgovaraju isti fuzasteri s tim sto recimo Yamaha nudi mogucnost nabavke posebno samo gume a posebno metalnog dela fuzastera a npr Suzuki kod vecine svojih mozes da nadjes samo zajedno (valjda vulkanizirano kada je sa gumom) i da me ti podseti na one sto su kupovali "bobine za sotjadina". Naravno da se slazem da oni siroki sa chopera ne odgovaraju ;)

Poz'rav

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Meni se pre neki dan polomio desni prednji fuzaster, i trazio sam po oglasima, cene su bile oko 40-50e za polovan, sto mi je bilo mnogo.

Otisao sam do nekog majstora sto vari aluminijum i on ga je sredio za 400din :-)

• U prolazu, 77 postova

Ma meni se nije polomio nego mi se odvalila ona guma na fuzasteru pa ruzno izgleda (moji fuzasteri su sa gumom odozgo) pa mi jos gluplje da dajem rolike  evre za nove, ne znam mozda odem i ja kod nekog majstora, dal vulkanizera da mi tu gumu vulkanizira ili sha vec ili kod vec nekog drugog majstora da sredim ako bas ne nadjem par istih..  Bio sam u Yamahinom servisu (samo guma novog fuzastera je 30e kom.!)  Pozdrav

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Ma moze to da se sredi, nemoj zbog toga da uzimas fuzaster ceo.

Kako mislis da ti se odvalila guma, jel cela?

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Gumice za fuzastere su standardan potrosni materijal i u Nemackoj se lako nabavljaju. Potrazite u Service manualu za vas motor kodnu oznaku proizvodjaca, javite Saletu iz Trstenika i za 10 dana su vam gumice stigle kuci. Cena je reda do 10e po komadu (recimo za Afriku su 7e komad).

• U prolazu, 77 postova

HVALA, bas smo gledali za taj GS500 se samo navlace gume, cak nigde srafljenja kao na Yamahama, jedino sto drugara brine to sto je pitao u Markosu, zvao i njihovu centralu u Kikindi i tamo mu rekli da nemoze da se kupi samo guma nego mora ceo fuzaster. Sad da li im je to politika ili zaista Suzuki kao Suziki ne prodaje smao gume nije nam bas jasno. Ali videcemo...  ???

Pozdrav i hvala u ime kolektiva!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja